het bouwen van een queen platform bed frame

Stap 1 – Cut Boards

Stap 2 – Maak het Frame

Stap 3 – Installeer Ondersteuning Boards

Stap 4 – Maak de benen

Stap 5 – Maak de Top

Stap 6 – Aanpassen

Het is mogelijk om een ​​goedkope koningin platform bed dat zowel visueel aantrekkelijk en stabiel bouwen. Het bouwen van een platform bed zelf kan veel geld besparen ten opzichte van de aankoop van een queen platform bed in een meubelzaak. Dit project heeft geen voorkennis over houtbewerking of meubels gebouw vereisen, vereist een minimale tijd en inspanning en maakt gebruik van goedkope en gemakkelijk te vinden materialen.

De eerste stap in het bouwen van een queen bed is om je 2×4-inch platen gesneden om de juiste lengte van een koningin matras te passen. Het gebruik van uw elektrische zaag, moet je om te snijden twee van uw 2×4-inch platen tot een lengte meten van 76 ¾ inches. Vervolgens moet u twee meer van uw platen te snijden tot een lengte van 60 inch en snijd drie van uw platen tot een lengte meten van 56 ¾ inches.

Nu kunt u monteren van de snede platen aan het frame bed te vormen. U moet lay-out van de snede boards, op hun smalle kant, om een ​​rechthoek door de aanleg van twee van de 60-inch platen tegenover elkaar aan de boven- en onderkant van het frame en twee van de 76 ¾-inch boards over vormen elkaar aan weerszijden. Met behulp van uw boor, veilige opslag van alle vier de platen aan elkaar door te zorgen voor een schroef in elke hoek van het frame. Zodra dit is voltooid, moet u een beveiligd buitenste frame structuur hebben.

Nu bent u klaar om de ondersteunende dwarsbalken installeren. Plaats een van de 56 ¾ inch planken in het frame 20 inches boven de bodem van het frame op de smalle zijde. Leg nu een van de 56 ¾-inch planken in het frame 20 inch boven de eerste steun bord. Dit moet hebben gelegen in het midden van het frame en lag plat op zijn breedste kant. Tenslotte lag de laatste van de 56 ¾-inch planken in het frame 20 inch boven de middelste plank, rustend op de smalle kant. Nu, veilige opslag van alle drie van deze platen aan het frame met behulp van uw boren en schroeven.

Nu bent u klaar om de benen op het frame te installeren. U moet uw vier bij vier inch board gesneden in vier stukken, van 1 ½ voet in lengte elk. Nu, plaats een 4×4-inch stuk bij elk van de vier hoeken van het frame. Beveilig deze benen aan het bed frame met behulp van uw boor en schroeven.

Nu bent u klaar om de top van het bed frame te maken. Draai het gehele casco over en leg beide van de 4×8-voet multiplex stukken op het frame en zet aan het frame met behulp van uw boor en schroeven te plaatsen schroeven om de 12 inch rond de omtrek van elk bord.

Nu bent u klaar. Als u wilt, kunt u verder aanpassen van uw lijst door het aanbrengen van elk hoofdeinde of voeteinde u wilt.