het bouwen van een outdoor keuken: kasten en opslag

Stap 1 – Meet de afmetingen

Stap 2 – Aankoop wat hout

Stap 3 – Bereid Andere Gereedschappen

Stap 4 – Het meten van de Hout en zetten ze samen

Stap 5 – Bevestig knoppen en Design

Stap 6 – Voeg de finishing touch

Een outdoor keuken is misschien wel een van de beste soorten meubels die u hebt opgebouwd op uw achtertuin. Het kan u voorzien van een goede plek om te cookouts te houden; u kunt verblijven als chef-kok voor de nacht, terwijl het niet hebben om gesprekken op te offeren met uw gasten. Echter, de meest ongeplande kenmerken van deze soorten keukens zijn de bergingen. Omdat de eigenaren niet in het er met zo’n detail, belanden ze het creëren van rommel in de kasten, wanneer het een plek om instrumenten en apparatuur die nodig is voor de outdoor keuken te organiseren zou moeten zijn.

Als u al hebt vastgesteld wat je wilt plaatsen in de kasten voor uw buitenkeuken, moet het veel gemakkelijker voor u om te beslissen over hun afmetingen. Bepaal de lengte en hoogte van elke kast en voeg 6 inch en 2 inch, respectievelijk. De meting van de breedte moet afhangen van hoe lang uw artikelen.

Met behulp van de metingen die u hebt bedacht, koop wat hout voor uw kasten. Ook, neem nota van dat je wat meer hout voor de benen van de kast, evenals de randen en andere ontwerpen nodig heeft.

Afgezien van de zaag gebruikt om hout te snijden, kunt u ook wat verf nodig om een ​​meer elegante look aan het kabinet van uw buitenkeuken toe te voegen. U kunt ook overwegen de aankoop van andere weerbestendig tools waarmee u uw outdoor kasten te beschermen tegen de regen, de zon en de sneeuw. Schroeven, spijkers, deurknoppen, handgrepen en dergelijke zijn ook nodig om de kastdelen aan elkaar te bevestigen.

Zodra u al uw materiaal klaar is, kunt u ze bezuinigen op maat, te baseren op de eerdere metingen die u al hebt vastgesteld. Bereid het hout voor de rug, de zijkanten, boven- en onderkant van de behuizing en bevestig ze aan elkaar met behulp van schroeven of spijkers. Snijd een ander stuk hout dat u wilt gebruiken als een kastdeur. U kunt kiezen om een ​​grote deur te maken of snijd ze in de helft tot twee kleinere deuren te maken.

Nu dat je ze allemaal klaar is, is het tijd om deurknoppen bevestigen of handgrepen aan uw kasten. Je moet ook zet een aantal randen aan de boven- en onderkant delen, zodat uw kastdeuren ergens zal moeten klink.

Als uw kast is geen onderdeel van een grotere outdoor keuken ontwerp, kunt u de benen toe te voegen aan de basis. Dan kunt u ook wilt het kabinet te schilderen tot aan de kleuren van uw buitenkeuken passen. Afwerking met een kit en andere weerbestendig elementen is ook nodig omdat uw kabinet nat kan krijgen, worden gedroogd en worden verweerde uiteindelijk. Doen dus niet alleen schoonheid toe te voegen aan uw buitenkeuken, maar voegt meer jaren op zijn leven.