het bouwen van een outdoor keuken: houtkachel

Stap 1 – Bereid uw Equipment and Materials

Stap 2 – Set Up Your Stove Tank

Stap 3 – Isoleer uw Tank

Stap 4 – Maak een opening Port

Stap 5 – Maak een schoorsteenpijp

Stap 6 – Kleur uw kachel

Belangrijke tips om te onthouden

Wanneer u een buitenkeuken, kun je letterlijk een aangename maaltijd op elk gewenst moment, of het nu met familie of vrienden. Buiten dineren is een van de beste eetgelegenheden ervaringen die men kan hebben als je kunt dineren terwijl u geniet van het landschap of het weer. Om een ​​buitenkeuken op te bouwen, moet u zeker uw eigen houtkachel. En hetgeen vaak worden gedaan.

De oude boiler metalen container tank die kan houden voor ongeveer 30 tot 50 liter water kan worden gevonden op lokaal afvalcontainers of van vrienden die zal ontdoen van hun oude boilers. Bepaal de binnenzijde van het metalen vat als het roestvrij.

Snijd het bovenste gedeelte van de tank en plaats hem ondersteboven. lassen dan de zijkanten en het gebruik van het vlakke gedeelte van de vlakke kookoppervlak te creëren. Een gat in het rugdeel te gebruiken als luchtkanaal.

Gebruik lichte, hittebestendige materialen als isolatiemateriaal agenten om uw houtkachel te creëren. De juiste isolatie van uw houtkachel voor uw outdoor keuken zal het vuur en warmte uit gaan door uw kachel te houden omdat het net zal gaan naar uw pot.

Aan de ene kant van de kachel, maak een opening haven waar u kunt openen om uw hout op het vuur te verhogen en de hitte.

Een Geïsoleerde schoorsteen is het beste als het boven het vuur wordt geplaatst. Het zal de warmte afgegeven in de pot boven verhogen. De schoorsteen moet ongeveer 2 tot 3 maal groter dan het beginpunt van haard waar het hout voor het branden geplaatst zijn. De verschillen tussen de pot en het bovenste gedeelte van de kachel moet worden geminimaliseerd, zodat minder warmte wordt gebracht gemaximaliseerd kookeigenschappen.

Het beste is om de kleur van uw kachel zwart om meer warmte geabsorbeerd. Een donkere, aarde afgezwakt kleur is altijd het beste voor warmte-absorptie. Het schilderen van uw kachel zal ook bijdragen aan het behoud van de metaal eigenschappen van de kachel en voorkomen dat het te snel aantasten.

Vermijd het gebruik van brandbare vloeistof gas om het vuur te beginnen, dit is zeer gevaarlijk. Installeer een rookmelder in de buurt van uw buitenkeuken. Regelmatig testen om te bepalen of het werkt nog steeds. Reinig uw schoorsteen regelmatig creosoot opbouwt in de tijd. Creosoot kan een bron van schoorsteenbrand en moet altijd een keer aanwezig worden verwijderd. U kunt een glazen of metalen deksel op uw houtkachel bevatten. Echter, moet u ook een aantal gaten op te zetten om ontwerpen te maken om het vuur aan te gaan en mee te bouwen aan een duurzame en goede brand.