het bouwen van een outdoor keuken: gootstenen

De wastafel is een belangrijk kenmerk van een buitenkeuken. De wastafel is een plek om gerechten te wassen, vullen containers met water, eten bereiden en afvoeren elke zachte resten van eten en drinken. De spoelbak moeten schoon worden gehouden te allen tijde en het moet op passende wijze worden geïnstalleerd aan te passen aan de ingebouwde kast tops. Hoe u oplossen de gootsteen om de muren zal zijn stabiliteit en het vermogen om gewichten te houden beïnvloeden. Hoe u de afvoerbuizen te verbinden met de spoelbak van invloed op de afvoer mogelijkheden van de gootsteen.

Stap 1 – Zoek de juiste positie

Neem sjabloon van de fabrikant en gebruik deze om de juiste opening voor het positioneren van uw gootsteen te markeren. Klik hier voor de sjabloon en plaats het op het midden van de kast. Zorg ervoor dat de sjabloon op minimaal 1,5 inch van de rand van het werkblad. Meet de diepte van je werkblad met een meetlint. Voor een aanrechtblad, dat is 25 inch dieper, moet u deze terug te gaan een beetje op een afstand van niet meer dan 4-5 inches. Plak de sjabloon om de wastafel kast met plakband. Neem een ​​uitwisbare viltstift en trekken rond de sjabloon om contouren te maken.

Stap 2 – Verwijder de Template en Uitsnede

Afpellen het plakband die de template, langzaam en voorzichtig. Boor een rond gat dat is ongeveer 0,375 inch breed diameter bij de hoeken van de omtrek. Neem een ​​kleine zaag die past in het gat en begint te zagen langs de lengte van het gat. U moet voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat de uitsparing breekt niet en vallen in wanneer u het snijden van de lijnen in het gat. Til het uitgesneden stuk als je klaar bent.

Stap 3 – Stel de kraan en Seal

Monteer de kraan op de wastafel de instructies van de fabrikant. Afhankelijk van het type van de kraan die u koopt, kan de montage voor de installatie nodig zijn. Draad door het lichaam van de kraan als u de installatie een uittrekbare kraan die wordt geleverd met een spuitbus. Dicht de verbinding tussen de grondplaat van de kraan en de top van de gootsteen met een rubberen pakking. In plaats van een rubberen afdichting, kunt u een sterke lijm kit gebruiken om de ruimte tussen de aansluitingen af ​​te dichten.

Stap 4 – Plaats de Sink in Position

Til uw gootsteen zorgvuldig en draai het om zodat de opening grenst aan de positie waar u wilt om het te passen. Zorg ervoor dat de waterdichte afdichting niet wordt verstoord als je de gootsteen te passen. Vraag een vriend om u te helpen de gootsteen te heffen indien hij is zwaar. Plaats houten dragers dicht bij de opening om te voorkomen dat de wasbak tegen overdreven druk je vingers.

Stap 5 – Space de Clips Adequaat

Draai de gootsteen om het werkblad met behulp van bevestigingsklemmen. Haak de clips onder de lippen aan de bodem van de wasbak. Gebruik een schroevendraaier om de clips te scherpen. Controleer de specificaties van de fabrikant voor het positioneren van de clips. De hart op hart afstand van de klemmen is erg belangrijk. Gebruik een schone doek om het overtollige stopverf die perst uit wanneer u de bevestigingsklemmen draai te verwijderen.

Stap 6 – Bevestig de Trap en test de Sink

Sluit een P-trap aan de basis van de spoelbak. Dicht de voegen met rubber pakkingen. Sluit de koud water toevoerleiding om de kraan. Als u een water verwarming systeem, zal je nodig hebt om de kraan aan te sluiten op warmwaterleidingen. Sluit de zeef om waterpijp te verspillen. Open de afsluiters en verwijder de kraan beluchter. Spoel de installatie door het openen van het water. Zet de beluchter weer op zijn plaats na het flashen van de installatie.