het bouwen van een metalen dek

Stap 1 – Eerste Stappen

Stap 2 – invoegen Frame Ondersteunt

Stap 3 – beveiligen

Stap 4 – Verankering

Stap 5 – Framing

Stap 6 – Ondersteuning

Stap 7 – Laatste stappen

Een dek helpt bij het toevoegen van de extra bescherming aan het dek en kunt u ook om daar te zitten, zelfs in tijden van nat weer. Over het algemeen dek covers zijn beschikbaar in de markt, maar die zelden lang duren en krijg weggeblazen in tijden van slechte omstandigheden. In plaats van geld te verspillen aan een dergelijke dekking, is het beter je een metalen dek te bouwen thuis in het weekend. Dit zou kunnen besparen op de kosten en laat je enorm tevreden.

Koop 10 voet, 4 bij 4 blok druk behandeld hout. Lijn het naast de paal op de hoek van het dek en markeren de contouren aan het. Toon alle hoeken van het dek. Echter, zorg ervoor dat de hoeken zijn niet degenen die naast elkaar worden geplaatst om het huis. Zodra u de dimensie omtrek te markeren, gebruik dan een decoupeerzaag en netjes snijd de vierkantjes op het dek vloer. Deze pleinen zijn bedoeld voor de vier door fours. Snijd de pleinen in een enkele slag zonder de vorming van een ruwe porties.

Neem het hout blok van 10 voet en zet het in de vierkante gaten gemaakt. Zodra ze zijn ingebracht, butt hem tegen de stapel post op de hoek. Het blok zal komen om te worden geplaatst tussen de balken op het dek.

Op de hoeken van de draagbalk, en door de nieuwe houten geïnstalleerd boorgaten die zijn ½ inch diep. Zorg ervoor dat het hout blok op zijn plaats blijft terwijl u aan het boren. Je kunt het tape met behulp van afplakband tijdelijk of krijgen een vriend om het te houden op zijn plaats.

Op plaatsen waar de nieuwe gaten zijn gemaakt, steekt een bout bedoeld voor het beveiligen van dikke stukken hout, en op de schroefdraad en de ring op de bout. Draai door te draaien met de klok mee met een sleutel. Herhaal deze stap totdat alle balken en houten blokken op de hoeken stevig zijn verankerd.

Op de vier bij vier houtblok geïnstalleerd Zet de twee zes blokken zodat deze een hoek met de eerste blok 20 graden. Op de hoek van deze structuur, maken gaten met de boor en steek gipsplaten schroeven. Aanspannen. Herhaal dit aan de andere zijde, waar de vier bij vier poten worden geplaatst. Nu het frame van het dek gereed.

Zoek de positie die de zijkant van het huis dat de uiteinden van de bijgevoegde blokken of platen verbindt vormt (van 4 bij 4 en 2 bij 6) .Op dit punt, plaatst nog eens 2 met 6 raad van bestuur over, en verpesten aan de randen. U kunt verknoeid resterende 4 van 4 stukken om de polen van het dek aan de drager verbeteren.

Neem de metalen plaat te gebruiken als dekking. U kunt deze dakbedekking vellen bij een bouwmarkt te kopen. Positie het over de ingelijste structuur die u gebouwd. Op de hoeken, hamer in nagels. Naar alle zijden van het deksel, plaats nagels enkele inch intervallen van elkaar, totdat het deksel zit recht.