het bouwen van een luik in een boomhut dek

Stap 1: Kies de positie voor de deur

Stap 2: Drilling

Stap 3: Het merken Vierkant

Stap 4: Het beveiligen

Stap 5: afwerking

Het creëren van een luik in een boomhut dek is een goede manier om een ​​veilige ingang punt in die mooie boomhut van jou te bouwen. Hier is een eenvoudige gids voor het bouwen van een luik in het dek van een boomhut. Misschien installeren in twee dagen met weinig vermoeidheid en bespaart ook de kosten grotendeels.

Terwijl de afmetingen kunnen variëren, blijft het proces van het bouwen hetzelfde. We zijn het opgeven van een standaard 14-by-14-inch vierkant formaat. Let op de meting van de dichtstbijzijnde framing leden en snijd twee stukken van de druk behandeld hout dat u gekocht van de bouwmarkt. Op dezelfde manier, knip twee stukken die 12 ½ duim lang zijn.

Nu markeren de plaats op het dek van de boom huis met behulp van een timmerman plein. Op de vier hoeken van deze ruimte, laat een inch-brede kloof van de randen en boor gaten. De gaten moet 1/6 inch diep. Stel het vierkant dat de zijden evenwijdig met de opstelling leden naasten.

Op de achterkant of de onderkant van het dek, markeren lijnen tussen de geboorde gaten om een ​​14-inch vierkant ontwerp te tekenen. Rond dit, trekken een ander plein dat is ½-inch groter aan alle kanten. Plaats de 1-van-2-inch platen tussen de ruimten van de framing leden aan beide zijden van het luik. Zorg ervoor dat de buitenste randen van de blokken geplaatst lineair naar het plein u trok. Zorg ervoor dat hun centra zijn onder het luik plein.

Steek schroeven in de gaten die op de buitenste delen van de framing leden tot zij de ½-inch structuren te bereiken. Neem de 12 ½-inch delen uitgesneden eerder en leg ze op de twee resterende randen van het plein had opgesteld. Dit moet op een rechthoekige positie om de ½-inch stukken die je opgericht vóór. Schroef ze op plaatsen waar de gaten rond het plein worden geboord.

Met de zaag aan één zijde van de deur vierkant snijdt aan de top van de boom huis dek. Plaats twee 2-inch lange luik scharnieren met ½-inch metalen schroeven die zijn bedoeld voor de pan hoofd planken of vellen. De scharnieren moet de juiste openingen tussen hen gratis swingende of het openen van de deur hebben. Op dezelfde manier, snijd de resterende vierkante zijkanten. Markeer een gedeelte dat 2 duim vanaf de zijkanten in de tegenovergestelde richting van de scharnieren. Op dit punt, boor in een ½-inch hole. Zorg ervoor dat de afstand tussen dit gat en het luik zijde ten minste 6 inch, zodat u kunt er zeker van dat het luik wordt geplaatst in het centrum. Dit gat wordt gebruikt voor het openen van de deur. Breng tenslotte beits op de deur en laat ze drogen. U hebt een luik gebouwd voor uw boomhut dek.