het bouwen van een kleine windturbine: de motor

Basic Delen van een kleine windturbine

Stap 1 – Bereid de Motor

Het maken van een kleine windturbine lijkt misschien een overweldigende taak. Maar vandaag de dag, meer en meer mensen proberen dit project thuis. In feite is het een populaire high school-project in een aantal steden. Dus als middelbare scholieren kan het doen, dus kun jij ook. Immers, een kleine windturbine is een grote stap op weg naar een groenere thuis en groener wonen. Voordat u verder gaat met de gereedschappen en materialen die nodig zijn, alsmede de stappen die betrokken zijn bij deze taak, moet je eerst leren over de fundamentele onderdelen van een kleine windturbine.

Om uw eigen kleine windturbine te bouwen, vindt u de volgende gereedschappen en materialen nodig.

Deze stap-voor-stap handleiding is slechts een onderdeel van een aantal artikelen over hoe je je eigen kleine windturbine te bouwen. Dus, in dit artikel, zul je eerst leren over hoe te installeren en bouwen van uw motor voor de kleine windturbine met behulp van de materialen hierboven.

Zorg ervoor dat u alle benodigdheden bereid vooral de motor. De 260 V DC, 5A continue duty loopband motor is de ideale motor voor een kleine windturbine. Zorg ervoor dat degene met zes duim van schroefdraad hub te krijgen. U kunt deze motoren door het overschot aan winkels en online te vinden. Met deze motoren, zult u in staat tot ongeveer 7 versterkers te produceren met een 30-mph wind. Vergeet niet dat uw DC motor is wat zal maken of dit project breken. Dus zorg ervoor dat uw motor is de juiste een voor deze taak.

Nu is het tijd om verder te gaan naar de volgende artikelen voor de volgende stappen.