het bouwen van een kast lade

Step One – Zorgvuldig Measurement

Stap 2 – Snijd de Plywood

Stap drie – Snijd de Rabbet Joints

Stap Vier – Snij de gleuf voor de lade Bottom

Stap vijf – Snijd de Ladebodem

Stap Zes – Monteer de Box

Stap zeven – Decoratieve Voorzijde

Het bouwen van uw eigen kast lade zal u de mogelijkheid om de exacte grootte die u nodig hebt past en geven u de tevredenheid van de voltooiing van een enigszins uitdagende baan jezelf.

Meet de breedte, hoogte en diepte van de lade opening. Van de breedte meten, aftrekken ½ inch aan beide zijden (1 inch totaal) om ruimte voor de lade dia’s toe te staan. Lees de instructies die bij de lade dia’s te zien of ze een niet-standaard speling nodig;. Trek ½-inch uit de diepte van de lade mogelijk te maken voor goedkeuring bij het dia’s in en uit;. De lengte van de lade kan worden zolang de kast (de standaard 24 inch voor de meeste keuken en badkamer kasten), hoewel je het korter voor eenvoudiger gebruik kunnen maken. 20-inch lades zijn gemeenschappelijk.

Als u een groot vel van triplex, snijd het tot een beheersbare omvang voordat u begint. Met behulp van een tafel zag hek, scheuren de zijkanten op de juiste hoogte. Als u het maken van meerdere laden, doen al de scheuren in een keer, omdat dit een noodzaak om voortdurend te veranderen de tafel wordt voorkomen dat zag hekken. Voor de lade rug, snijd de hoogte van 1 inch lager dan de voor- en zijkanten;. Dan snij je voorkant, achterkant en zijkanten op lengte. Snijd de zijkanten en leg ze opzij. Snijd de rug en voorpand ½-inch kleiner dan uw meting mogelijk te maken voor de sponning gewrichten.

Sponning verbindingen bieden meer oppervlakte lijmen, waardoor een sterkere verbinding. Als u kiest, kunt u ook gebruik maken van een stompe verbinding;. Voor sponning gewrichten, snijd een ¼-inch diepe snee aan elk uiteinde van uw lade kanten.

Gebruik een sokkel blad of tafel zaagblad met meerdere doorgangen om een ​​¼-inch gesneden 1 inch vanaf de onderkant aan de zijkanten en voorkant van de laden. Laat de cut voor een groef in de achterkant van de lade niet te maken.

Snijd de ¼-inch multiplex voor de lade bodem. Trek ½ inch van uw breedtemaat en ¼ inch uit de lengtemeting om u de juiste maat te geven.

Solliciteer houtlijm aan de sponning gewrichten en verspreid het met een ambacht borstel. Line de gewrichten en klem ze samen als u op te bouwen. Klem de deur front in plaats tussen de zijkanten. Plaats de onderste, en vervolgens klem de weer op zijn plaats. Niet lijmen lade bodem. Gebruik 4d afwerking nagels of 18 gauge brads met een automatische schiethamer. Laat de lade te zitten voor 30 minuten,. Als u de lade in een kast en je bent gewoon naar de kast deur te sluiten over de nieuwe laden, dan ben je klaar bent met uw lade. Als de lade wordt blootgesteld, een receptie nodig.

Ofwel de aanschaf van een decoratieve voorzijde of gesneden één van hardhout. Maak de voorste ½-inch groter alzijdig dan meting gesteld voor de frontplaat zodat de opening op de lade dekt. Bevestig voor naar lade, en je hebt een grote kast lade!