het bouwen van een jeu de boules bal rechtbank in uw achtertuin

Stap 1: Bepalen van de Hof Size

Stap 2: Reinig en niveau van de Soil

Stap 3: Bereid de Hout

Stap 4: Construct de Perimeter

Stap 5: Het leggen van de Stichtingen

Stap 6: Putting it All Together

Het bouwen van een jeu de boules bal rechtbank in je achtertuin is een geweldig idee als u op zoek bent naar een bekwame nog niet-inspannende retraite. Dit oude spel lijkt sterk op het zwembad of de bowlingbaan en is populair in Frankrijk en Italië. Afgezien van een geschikte jeu de boules bal rechter, zal u alleen nodig jeu de boules ballen om het spel te beginnen. U kunt echter Accessorize het gebied met extra verlichting, scoren torens of zelfs houders drinken!

De grootte van de rechtbank is afhankelijk van de afmetingen van het gazon. Idealiter zou de lengte varieert 76-100 voet en breedte van 10 tot 13 feet maar backyard rechter meestal 60 voet bij 12 voet. Vergeet niet dat de Spocking / Raken Foul Line zal zijn 10 voet van de ene kant en de Wijzen Foul Line is 6 voet van de andere kant. Er zal ook een markering in het midden van de rechtbank.

Verwijder eventuele rotsen, planten of obstakels binnen het speelveld. Maak nu met zodensnijder tenminste 3-5 inches van de bodem te verwijderen. Als een zodensnijder niet beschikbaar is, gebruik dan een shovel. Hark het hele gebied na het verwijderen van de bodem. Niveau de grond goed zodanig dat het volkomen vlak aangezien zelfs de kleinste hoek kan ertoe leiden dat de bal richting te veranderen. Markeer de omtrek van de rechtbank met een krijt.

Snij de 2 van 6 houten planken volgens de grootte van de omtrek. Als je niet vertrouwd bent met het zagen van hout, neemt u de specificaties naar de bouwmarkt. Schilder het hout wit of in elke gewenste kleur die de buitenkant van uw huis zou kunnen complimenteren.

Het is makkelijk om het hout met behulp van hout schroeven en de bouw van het frame. Gebruik houtlijm voor het construeren van een steviger frame en de L-vormige metalen bevestigingsmiddelen voor de hoeken.

Dit is een belangrijke stap, omdat dit zal de basis van uw hof te bepalen. Vanuit uw hardware winkel te krijgen fijn aggregaat steengruis. Spreid de steengruis op de rechtbank en het gebruik van een compactor niveau dit oppervlak uit. Laat dit oppervlak zijn 5 inch dik. Sommige mensen verkiezen om 2-3 inches van steenslag overgoten met 2-3 verdere inches van graniet te gebruiken. Het voordeel van het gebruik van fijn stof is dat het niet zal regelen na enige tijd en daarom kunt u scheuren binnen uw jeu de boulesbaan voorkomen. In ieder geval comprimeren het gebied goed.

De uiteindelijke coating zal worden gedaan met behulp van meel Oesterschelp. Laat deze jas zijn 1-2 inch dik en plat het uit met behulp van een hark. Je kunt klei gebruiken als een jas echter klei heeft de neiging om te kraken zonder de juiste onderhoud. Plaats nu de houten frame op de rechtbank vast. Het hout moet boven de fundering lagen. Uiteindelijk markeren de Spock, het centrum en de wijzen lijnen zoals eerder vermeld met behulp van krijt, witte verf of verf.