het bouwen van een huis voor boomgaard osmia

Stap 1 – Het kiezen van de juiste ontwerp voor u

Stap 2 – Het bouwen van de Habitat

Weten Orchard Mason bijen is de eerste stap om te weten hoe ze te bouwen aan een leefgebied ze naar huis kunnen bellen. Er is een snelle afname van de honingbij bevolking in de Verenigde Staten en als gevolg geweest zijn plantaardige gewassen die afhankelijk bestuiving niet groeien. Orchard Mason bijen zijn veel productiever dan de typische honingbijen omdat ze bestuiven 70 keer meer dan honingbijen, waardoor ze een ideale oplossing voor tuinders. Deze bijen zijn niet agressief – de mannetjes kunnen niet steken en de vrouwtjes alleen steken wanneer uitgelokt. Deze bijen leven niet in de bijenkasten of nesten zoals andere bijen. Zij kunnen hun eigen gaatjes, zodat ze afhankelijk van hun omgeving voor hen.

Met het oog op de Orchard Mason bijen te lokken naar uw huis moet je ze te voorzien van een goede broedgebied. Ze leven in gaten niet groter dan 5/16 inch rond en niet meer dan 8 inches diep. De volgende stappen laten zien hoe je een geschikte woning te repliceren voor hen.

The Orchard Mason bijen staat bekend als een wispelturige insect. Er zijn drie soorten van mogelijke habitats je kunt proberen te gebruiken om ze te lokken naar uw eigendom. Elk ontwerp heeft zijn voors en tegens, maar op het einde, zal de uiteindelijke keuze hangt af van welke materialen je tot je beschikking hebt.

De volgende leefgebieden zijn de drie fundamentele soorten de voorkeur van Mason Orchard bijen

Het is probablyt best om te beslissen om het nest te bouwen, terwijl de bijen overwinteren – voordat ze beginnen uit de slaap te komen in het voorjaar, wanneer de temperatuur overdag ongeveer rond de 50 graden Celsius bereikt

Voor deze how-to zullen we ons richten op de all-natuurlijke habitat bestaat uit een dode boomstronk. Als u een stomp op uw eigendom ontbreekt kunt u kopen van een boom verhuisservice of tuincentrum.

Kies een boomstronk en plaats deze op een locatie die directe toegang tot de ochtendzon heeft. Het moet zich tenminste 3 voeten van de grond.

Aan de kant die de zon heeft, begint het boren van gaten die hoogstens 8 duim diep. Elk gat kan apart worden 3/4 van een inch. Plaats zoveel gaten in de stomp als je kunt passen.