het bouwen van een houtopslag kar

Stap 1: Meten en snijden

Stap 2: Aanbrengen van de Planken Together

Stap 3: The Wheels

Stap 4: Bevestiging van de Planken

Stap 5: Afwerking

Een opslag kar voor gebruik in huis of buiten in de tuin kan een lange weg te gaan om u georganiseerd en efficiënt te krijgen. Een opbergwagen kan zijn vervaardigd uit hout of metaal. Dit artikel zal laten zien hoe je een eenvoudige houten berging kar te bouwen.

Bepaal wat u wilt de opslag kar voor gebruiken. Als je zult gebruiken het buiten de grootte kunnen verschillen dan wanneer je het binnenshuis gebruikt. Een drank kar, bijvoorbeeld, hoeft niet dezelfde grootte als een wagen waar je een grote zak kunstmest zou te plaatsen zijn. Ook beslissen hoe lang u wilt dat de opslag kar te zijn, omdat dit zal bepalen hoeveel niveaus u wilt op de kar te hebben. Als je eenmaal hebt besloten op deze formaten kunt u nu die metingen over te dragen aan het multiplex. De platen u gesneden uit het multiplex wordt de bodem van de wagen niveaus worden. Ook beslissen hoe diep je wilt dat de opslag niveaus. Knip stroken triplex dezelfde lengte als de bodems en even breed als de diepte u beslist. Je moet vier voor elke plank die je hebt. Tot slot, snijd de houten palen om de hoogte die u nodig heeft voor de kar. U moet vier van deze op te treden als de benen.

Verzamel de bodems elkaar en de zijkanten knip van multiplex. Gebruik de houtlijm en leg een dunne lijn langs een rand van een bodemsectie. Nu, plaats één van de zijden vlak tegen het onderste gedeelte. Spijker de kant stuk naar het onderste gedeelte plaatsen van een spijker elke net naast. Herhaal dit met elke kant tot je een ondiepe doos. Als u sloophout hebben verlaten kunt u een verschillende stukken te plaatsen langs de onderkant aan sandwich de zijkanten en de originele onderste stuk samen. Herhaal dit met elke bodemsectie die je hebt totdat ze allemaal zijn gebouwd.

Een houten berging kar heeft geen zin als je niet kunt verplaatsen. Op elk van de vier houten palen gebruikt de zaag om een ​​inkeping te creëren aan de onderkant van elk stuk waarvan de breedte ervan loopt. Zorg ervoor dat ze zijn allemaal even en line-up. Vouw de inkepingen iets groter dan de dikte van de metalen staven zijn. Bevestig de wielen aan draadmetaal zodra u gemeten en snijd de lengte van de staven iets groter dan de breedte van de opbergwagen zijn.

Plaats twee van de palen op de vloer en bekleed er een plank aan waar u het wilt zijn. Spijker de plank direct naar de twee palen. Herhaal dit met de andere schappen voor het toevoegen van de tweede set van de benen.

U kunt zand de kar te schilderen het dan. Plaats de wagen op de metalen staven, zodat de stangen in de inkepingen.