het bouwen van een houten boot dok in 5 stappen

Boot dokken, of gebouwd op een oever van de rivier of een oever van het meer, kan boon ideale plek om een ​​boot, een plek om te vissen meren, om te zonnen, of voor het gooien van een duik partij. Om een ​​houten aanlegsteiger bouwen, volg de 5 stappen hieronder beschreven.

U moet de lengte en breedte van je dock te bepalen, samen met de diepte van het water waarin u uw dock zal bouwen. De lengte is afhankelijk van de afstand uit in het water heb je de dock nodig hebt om uit te breiden, en de diepte van het water zal u vertellen hoe lang uw palen zijn te snijden. Tot slot, wil je de grootte van het dek je wilt om te vissen, loungen, en voor aan boord boten die er zal worden afgemeerd weten.

Zodra u uw dock lengte en breedte hebben vastgesteld, het verzamelen van het hout die je nodig hebt, dan beginnen met het bouwen van je deck. De lengte van de palen moet 2 ‘plus de diepte van het water, plus de lengte van de palen die in het meer bed zal worden afgezonken. Materiaal die je nodig hebt zal

Bij de constructie van je dock, eerst uw boarding en loungen dek te bouwen op het land in de buurt van de plek waar je dock zal rusten in het water. Snijd 2×6 planken van gelijke lengte voor het dek. Dan, met een snelheid boor en verzinkte schroeven, fasten your planken naar 4×4 kruis stukken.

Rijd 4×4 palen in het meer bed. Deze palen zal dienen als een veilige basis waarop je je deck aan te sluiten. Als het meer bed materiaal is hard of rotsachtig, kunt u het noodzakelijk vinden om een ​​aannemer te huren om deze palen te rijden.

Maak uw decks aan de pilingss, met behulp van 3 “verzinkte houtschroeven en je kracht schroevendraaier. Verplaats vervolgens het dek je hebt opgebouwd in het water in de buurt van uw palen en voeg ze toe aan de palen, met behulp van 3” verzinkte schroeven. Het dek, indien bevestigd aan de houten palen, de palen te stabiliseren en te voorkomen dat ze verschuiven.

Construct dek relingen door eerst het bevestigen van verticale 36-inch 2×4 boards, op uw terras, met behulp van 3 “gegalvaniseerde schroeven. Laat een opening in het hek, waar u van plan bent om een ​​boot die zal worden afgemeerd aan de kade. Wanneer uw verticale 2×4 stukken zijn in te voeren bevestigd aan het dek, hechten horizontale 2×4 boards om uw verticale stukken met 3 “verzinkte schroeven;. Nu is je deck en balustrade zijn klaar en u kunt bumpers hechten langs de buitenkant van het dek aan afgemeerde boten tegen beschadiging door het slaan van de houten dek te houden . Voor bumpers kunt u oude autobanden beveiligd door touw naar het spoor het dek te gebruiken.