het bouwen van een garage appartement: 5 tips

Tip 1: Getting Clearance

Tip 2: Veiligheid

Tip 3: Bouwvergunning

Tip 4: Doel en Plattegrond

Tip 5: Water en elektriciteit

Als u extra ruimte voor familie of bedrijf nodig heeft, het bouwen van een garage appartement is geweldig idee. De garage is een nuttige ruimte kunt u verhuren om wat extra inkomen te verdienen of te verpakken in een aantal meer mensen in het huishouden. Het bouwen van een garage appartement kan eigenlijk veel voordelen geven u dan een plek om uw auto en dozen op te slaan.

Ten eerste, voordat u een planning of verbouwen voor de garage appartement, zorg ervoor dat wat je gaat doen is legaal. Je hebt er zeker van dat het stadsbestuur maakt de bouw van appartementen in uw omgeving te maken. Sommige zones niet toegestaan ​​appartementsgebouwen in bepaalde gebieden om redenen zoals veiligheid en uniformiteit. Daarom moet u naar uw lokale stadhuis en vragen aan de ambtenaren die er werken over het beleid van het bouwen van een appartement in uw huis.

Zodra u bent goedgekeurd door het stadsbestuur, moet u controle van het gebouw inspecteur passeren voordat u verder kunt gaan. De betrokkene zal worden naar uw plannen en zal proberen te kijken voor een structurele mazen die de structuur kunnen leiden tot instorten. Deze stap mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd en de veiligheid moet een van de topprioriteiten in dit project.

Om voor u om te beginnen met hameren, moet u een bouwvergunning te krijgen voor uw garage appartement eerst uit de lokale stadsbestuur. Hoewel u zal werken aan je eigen huis, zal het nog steeds leiden tot grote bouwprojecten en je zult vergunning nodig hebt wanneer je alles wat zwaar materieel naar de stad te brengen.

U moet nagaan wat er allemaal zal gebeuren in uw garage appartement. Heeft u gewoon die er wonen of heb je nodig ruimte voor uw auto ook? Wat alle ruimte die je nodig hebt in het appartement voor opslag? Daarnaast moet je de vorm van de beschikbare grond te overwegen. Je moet nu beslissen of u liever een of twee verdiepingen appartement. Dit hangt natuurlijk af van wat je van plan bent te doen met uw appartement. Als je gewoon van plan bent om je moeder-in-law in IT-huis, dan zal een verdieping waarschijnlijk doen. Maar als je wilt om het te hebben verhuurd, dan is een 2 (of zelfs 3) verhaal zal geschikt zijn. U moet dan bepalen hoeveel kamers die u wilt passen in het en waar de deuren te gaan. Breng deze plannen aan uw aannemer, zodat de persoon kan controleren of ze zijn goed te doen in termen van design en lay-out. Bij het ontwerpen van garage appartement, moet u

Neem contact op met een elektricien, zodat de professional kan werken aan de elektrische bedrading die via de garage appartement zal lopen. U moet de bedrading die loopt via de garage en wat alle elektrische punten heeft u nodig in het nieuwe huis te controleren. Ook contact op met een loodgieter zo goed en hebben de persoon aan boord te krijgen. Laat ze het gebied in kaart, zodat ze grondig kunnen worden.