het bouwen van een eenvoudige houten ingang opslag bench

Een hal opslag bench is een eenvoudig meubel dat snel van onschatbare waarde voor de dagelijkse extra opslag kan worden. Een hal opslag bank is een buitengewoon nuttig accessoire in kleine appartementen, waar er niet veel ruimte voor grotere, enkel doel storage units. Het hout kan ook worden behandeld door verven of vlekken zodat deze overeenkomt met de kleur van de omringende ruimte. Het bouwen van een dergelijke bank is een vrij eenvoudig proces dat iedereen comfortabel met de elementaire timmerwerk en doe-het-moet kunnen beheren. De materialen zijn ook goedkoop en op voorwaarde dat je hebt alles wat je nodig hebt tot je beschikking, moet je in staat zijn om de klus te klaren in een rustige middag te krijgen.

Stap 1 – Maak een plan

Ten eerste, het ontwerpen van een plan van de bank die u wilt maken. Bepaal waar het gaat om te passen in uw portiek en de nodige metingen om de optimale omvang van de bank te bepalen. Pas dit toe op een verkleinde diagram op ruitjespapier. Je moet voldoende hout kopen voor het frame en de top van de bank. Wanneer u de hoeveelheid benodigde materialen hebben vastgesteld, uit te gaan en de aankoop van hen en ben je klaar om te gaan werken zijn. De volgende stappen wordt ervan uitgegaan dat er specifieke afmetingen worden gebruikt hoewel je vrij om ze te wijzigen op basis van uw plan kan voelen.

Stap 2 – Snijd de Hout

Snijd het hout de nodige metingen. Ten eerste, snijd de onderdelen voor het frame. Snijd de 2×4 stukken hout in acht secties, elk 1 voet lang. Deze zullen worden gebruikt voor de zijkanten van de bank. Snijd de 1×4 hout in vijf 12-inch lange stukken voor de zijkanten en de bodem. Snijd vier 44-inch lange stukken voor de voor- en achterkant van uw bank. De multiplex platen zal de zijkanten en de bovenkant van uw bank te vormen en moet in twee 12×12-inch secties en vier 12×48-inch secties voor de zijkanten, boven- en onderkant van het meubilair te snijden.

Stap 3 – Montage van de Bench

Schik vier 12-inch delen van gesneden hout om een ​​vierkant te vormen, te lijmen met houtlijm. U moet schroeven bovenop de houtlijm om de structuur voldoende sterk te maken. Maak een tweede, identieke plein. Sluit de hoeken van elk vierkant aan elkaar met behulp van de 44-inch profielen met behulp van zowel houtlijm en schroeven. Bedek het frame met het multiplex platen die u hebt gesneden, bevestigen aan de bodem en vier zijden van het frame om een ​​kader te maken. Op het bovenste gedeelte, bevestigt de scharnieren en bevestig vervolgens de resterende stuk triplex als het deksel. Tot slot, het gebruik van de 1×4 secties van hout, assembleren de handvatten van het meubilair.

Stap 4 – Finishing Touches

Om te eindigen, schuren elke ruwe randen waar je het hout te snijden. U kunt de verf de meubels of afmaken zoals u dat wilt.