het bouwen van een draagbare herten bewaker om uw tuin te beschermen

Stap 1: Meet uw tuin

Stap 2: Knip en monteer je de Pijp van pvc

Stap 3: Bouw je Deer Guard

Stap 4: Voeg Mesh Netting

Portable herten bewakers zijn een geweldige manier om uw tuin, bomen en struiken te beschermen tegen hongerige herten. Aangezien chemicaliƫn en andere tegenmaatregelen zelden werken en de meeste herten u eenvoudig een 9 tot 12 voet hoog hek, een draagbare guard is een eenvoudige, effectieve oplossing. U kunt de kosten en de drukte van uw volledige eigendom te beschermen door simpelweg het bouwen en plaatsen van een lichtgewicht, draagbare herten bewaker rond de tuin items die u wilt beveiligen elimineren.

Of u van plan bent op het beschermen van slechts een paar bomen, of een hele rij planten, moet u het gebied rond elke plek te meten. Het is vaak makkelijker om dit te doen door het ontrollen van touw of zware koord rond de planten in een vierkante vorm, dan is het meten van het touw. Deze meting is belangrijk omdat het zal bepalen hoeveel PVC pijp u nodig heeft. De leiding zal alleen nodig om zich te onderscheiden van een paar centimeters van bomen, meer voor struiken. Dubbele van de lengte van de kabel. Bijvoorbeeld, als uw boom vereist 8 voet van PVC pijp om de boom te omsingelen, moet u 16 voet van de pijp voor de boven- en onderkant. Je moet ook vier verticale palen ten minste 3 tot 4-voet hoog, afhankelijk van de hoogte van uw plant.

Snijd de PVC-buis, zodat de 4 stuks vormen een vierkant. U moet 4 stukken voor de top en 4 stukken voor de onderkant plein. Je moet ook 4 palen voor de zijkanten. Gebruik connectors genaamd “PVC zijuitgang 90’s” om uw buizen te verbinden. De “90” staat voor de hoek. Als u wilt om de bewakers te slaan, krijgt de soort met slip sockets of quick release fittingen en niet de buizen aan elkaar te lijmen.

Via de pijpen en verbindingsstukken, maak een vierkante basis rond de plant. Zorg ervoor dat je derde hole gezichten tot op de bodem plein aan de zijkant polen tegemoet te komen. Plaats de 4 verticale leidingen in de connectors, dan past bij uw top square (connectors naar beneden) op de top van de verticale buis. Druk stevig vast.

Afhankelijk van het type plant, struik of boom die u wilt beveiligen, mag u wel of niet nodig om mazen om de buizen toe te voegen ook. Om toe te voegen het net meten van de diameter van het plein en snij je netwerk aan te passen. Controleer het gaas reikt tot aan de onderkant en bovenkant van de beschermkap. Bevestig het gaas aan de PVC-buis met behulp van plastic kabelbinders aan 5-inch intervallen op de boven-, onder- en zijkanten. Het gaas zal ook kleine dieren als herten uit de buurt van uw planten. U kunt draperen de top van de bewakers gaas naar vogels af van uw planten te houden ook.

Als u vindt dat dieren ouder dan kloppen de bewakers, gewoon het spel staat ze in de grond bij tegenovergestelde hoeken met behulp van lichtgewicht haringen en koord.