het bouwen van een draagbare compostbak voor kinderen

Stap 1 – Voorbereiden van de Container

Stap 2 – Het vullen van de Portable Compost Bin

Stap 3 – De werknemers van Composteren

Stap 4 – Opslag en Veiligheid

Kinderen moeten de voordelen van composteren en het bouwen van een compost bin dat is alleen voor hen is een stap in de goede richting te leren. Lesgeven recycling plantaardige kladjes en andere materialen via composteren is een geweldige manier voor een kind om te leren over het behoud en het milieu. De volgende stappen laten zien hoe je een draagbare compostbak die de kinderen kunnen helpen om elkaar en houden op te bouwen.

De afmetingen van de kooi moet groot genoeg zijn om een ​​aardige hoeveelheid compost te houden maar klein genoeg om voeren. Voor dit soort compostbak zal een liter container goed doen.

Was en reinig de emmer grondig en zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je probeert om het te gebruiken.

Draai de plastic container over, zodat de onderkant naar boven wijst. Boor drie 1/4 inch gaten in de bodem van de houder.

Om compost te maken moet je twee dingen: vegetatie en er iets aan te zetten om te verspillen.

Leg een laag oude kranten in de bodem van het vat in een gelijkmatige laag. Strooi er genoeg water over de kranten om ze vochtig maar niet te nat te maken.

Voeg een enkele laag van de volgende, in deze volgorde, de houder: stro, zaagsel en gemalen bladeren. Deze drie dingen te creëren een laag voor uw kleine compostbak om in te wonen, terwijl ze werken. Ook kan de lucht komt in de bodem van de houder.

Het belangrijkste ingrediënt voor dergelijke compostering voegt het ene ingrediënt dat daadwerkelijk de compost te maken en hen in leven te blijven werken.

Voeg enkele centimeters van de bodem om de container in een gelijkmatige laag. Het beste is om de bodem die rijk is aan ijzer en andere voedingsstoffen te gebruiken. U kunt dit type van de bodem in de tuin aanbod winkels te vinden.

Introduceer zo’n dertig wormen naar de container. De wormen zullen al het werk doen, zolang je ze voeren een gezond dieet van materialen zoals sla en andere groene groente kladjes. Hun uitscheiding zal de compost die je gaat gebruiken in de tuin te worden.

Composteren is een vuile baan, maar als een sceicne experiment voor de kinderen, of een nuttig tuinieren hulpmiddel voor u, het is de moeite waard. De geur kan wilde dieren aan te trekken, waardoor hoe en waar u het op te slaan belangrijk.

Plaats het deksel op de top van de compostbak en zorg ervoor dat het een mooie pasvorm. Een container met ofwel een lock-tite deksel of een schroef op het deksel het beste werkt.

Lagen twee stukken draad op een oppervlak van een “X” de plaats vormen de houder in het midden ervan. Breng elk uiteinde van de draad en via container vervolgens draai ze samen om het deksel op zijn plaats te houden.