het bouwen van een ceder hek

Stap 1, kostenraming

Stap 2, Dig Bericht Foundations

Stap 3 Bevestig 2×4 Stringers

Stap 4, Bevestig Cedar Fencing te Stringers

Stap 5, Beëindig de Fencing

Het bouwen van een Cedar Fence kan worden bereikt in een weekend. De twee belangrijkste overwegingen zijn zinken en het veiligstellen van de belangrijkste afrasteringspalen, en te verzekeren dat de ceder hek boards zijn niveau en gelijkmatig verdeeld. Dit project kan in zijn eentje tot stand worden gebracht met een simpele hamer en spijkers, maar een buurman en een schiethamer zal zeker bijdragen aan het maken van het werk te gaan sneller en gemakkelijker.

Met behulp van een meetlint, nauwkeurig meet de hoogte en breedte van de totale hek dat wordt gebouwd. Zorg voor 4×4 berichten om de zes tot acht voet te worden geplaatst en in de grond te zinken een hoogte van ongeveer 1-2 voeten. Overweeg het gebruik van een zak van sneldrogend cement voor elk 4×4 plaatse. Elk bord moet vier spijkers genageld in, twee aan de onderkant en twee aan de bovenkant hebben. De ceder 2x4s wordt gespannen tussen de 4×4 berichten twaalf inch van de boven- en onderkant van elke post.

Beginnen aan het uiteinde van het hek en graaf het eerste gat van de eerste 4×4 fundering paal. Het gat moet ongeveer 1-2 voet diep zijn, maar niet breder dan twaalf inches. Plaats een 4×4 post, passende hek hoogte te snijden, en de wal het met kleine stenen of grind. Meng de sneldrogend cement en giet het in het gat, het verzekeren van de post blijft level en recht. Blijven graven na de gaten en plaatsen van de palen op dezelfde manier.

Wanneer de sneldrogend beton is gedroogd en de 4×4-berichten zijn vlak en recht, bevestig de 2×4 stringers twaalf inch van de boven- en onderkant van elke post. De stringers moeten tot-teen genageld in de berichten zijn. Doe dit met de hamer en gegalvaniseerde nagels. Meet zorgvuldig elke stringer om te verzekeren dat ze goed passen, zelfs strak, tussen de 4×4 berichten, maar niet bewegen de berichten van hun niveau en rechte hoeken.

Bevestig een strook van sloophout voor elk bericht. Bind een touwtje en trek hem strak tussen elke post om een ​​rechte lijn te verzekeren. Lijn elk van de ceder hek planken om deze string en spijker op zijn plaats. De schiethamer zal dit deel van het werk gaat veel sneller dan de hamer en spijker methode. Plaats een dunne spacer tussen elk bord een uniformiteit van de ceder hekwerk planken te verzekeren.

Met behulp van een mechanische schuurmachine en 100 grit schuurpapier, grof zand de ceder planken. Breng een verdunde oplossing van terpentine en ofwel buiten of spar lak aan de ceder planken. Sand eens meer met de 220 grit schuurpapier en breng een volledige oplossing van vernis als eindlaag.