het bouwen van een cantilever voor een erker

Stap 1 – Lay-out van de Framing

Stap 2 – Installeer de Framing

Stap 3 – Installeer het omhulsel

Het bouwen van een cantilever is een belangrijk onderdeel van de totale installatie van een erker. Zorgvuldige aandacht voor deze ontwerpen zijn belangrijk omdat zij de meerderheid van het gewicht van de erker ondersteunt. Echter, hoeft u niet nodig om de vaardigheden van een meester-timmerman beschikken om deze framing voltooien. Dit project kan worden aangepakt door een huiseigenaar op voorwaarde dat de juiste gereedschappen en materialen worden gebruikt.

De ontwerpen voor erker cantilever bestaat uit 2×6 hout een hoek van 45 ° naar de zijkant van het huis. Je moet de klem langs de zijkant van het huis lay-out voor het eerst met behulp van een 4 voet niveau om aan te geven waar de onderkant van de klem zal vallen. Net hoek niveau zodat één zijde rust op de bodem van het venster en markeer waar de andere kant van de hoogte raakt de buitenkant van het huis. Nu, met behulp van de 4 voet niveau, trek een horizontale lijn die het merk je net hebt gemaakt snijdt.

De eerste stap in het bepalen onder erker is de cleat bevestigen aan de buitenwand. Je moet de gevelbeplating en de isolatie te verwijderen eerste, zodat de kikker flush kan leggen. Daarna, snijd de 2×6 aan de afmetingen van de erker met de cirkelzaag te passen. Zorg ervoor dat je de studs te vinden wanneer het bevestigen van de klem aan de muur. Alvorens de metingen, t is een goed idee om het niveau en schietlood van het venster installatie te controleren. Op die manier kunt u eventuele aanpassingen doen voordat u de framing installeren. Na het controleren van het raam, meet de afstand vanaf de hoek van het venster naar de onderkant van de klem. Meet vervolgens de hoek van de snede op het raam kant van het bos met behulp van de framing plein. Herhaal de werkwijze voor de hoek bij de bodem van de klamp. Vervolgens overdracht van de hoeken van de 2×6’s en maken de vereiste bezuinigingen met de cirkelzaag. U dient de noppen verdubbelen bij beide hoeken van het raam en het frame vullen tussen gebruikmaking van dezelfde techniek om elk stuk gemeten. Gebruik de accuboormachine en 3 inch schroeven om de framing leden bevestigen aan de erker en klem.

Zodra de framing is voltooid, kunt u nu installeren van de ½ “multiplex mantel over de vakwerkbouw. U kunt de mantel installeren door het snijden van de multiplex de afmetingen overeenkomen met zowel de zijkanten en de voorkant van de erker framing. Als u nodig hebt om twee stukken te gebruiken om de opstelling voor de voorste dan zorg ervoor dat de naad valt op het midden van een framing lid te dekken. U vindt de accuboormachine en 1 ¼ inch schroeven nodig om de multiplex te bevestigen aan de framing. In het ideale geval moet je de ruimte van de bevestigingsmiddelen ongeveer 8 inches uit elkaar.