het bouwen van een bloem bed in de buurt van een boom

Het bouwen van een bloembed rond een boom kan een mooie en nette uitstraling aan uw landschapsarchitectuur toe te voegen. Dit proces is relatief eenvoudig en is zeker de moeite waard.

De tools die u nodig

Stap 1: Bereid de grond rond de boom

Wis het gebied rond de boom om de gewenste grootte van uw bloem bed. Als de grond rond uw boom dit moment is bedekt met gras, verwijder dit gras en opslaan voor gebruik in een ander deel van uw landschapsarchitectuur, of plaats in een composthoop. Als je niets groeit rond de boom hebt, kan je gewoon beginnen met het opbreken van de bodem in het gebied dat u van plan bent om de bloem bed te creëren. Als de bodem is uitzonderlijk hard, kunt u een helmstok gebruiken, maar verder een schop en hark zal prima werken. Echter, wees voorzichtig niet aan de wortel structuur van de boom beschadigd.

Stap 2: Maak een barrière voor de bloem bed

Koop een tuin barrière, zoals een metalen boom ring, en plaats het rond de omtrek van de bloem bed. Deze wordt gebruikt om de omtrek van het bloembed geven en helpen om het netjes houden nadat de bloemen en planten volledig gegroeid. Als uw bodem is gevoelig voor onkruid, wilt u vast te stellen een onkruid barrière op de top van uw vers bewerkte grond om te voorkomen dat onkruid en andere ongewenste planten uit groeien in uw bloem bed.

Stap 3: bovengrond toevoegen

Leg een laag teelaarde ongeveer 3-4 inches dik. Zodra deze laag van de bovengrond is naar beneden wil je een laag van bescherming toe te voegen, zoals houtsnippers of andere alternatieven vinden op uw lokale kwekerij, zoals rubber mulch.

Stap 4: Installatie Flowers and Plants

Wanneer bij uw plaatselijke kwekerij, in overleg met een deskundige over de beste bloemen en planten voor uw locatie. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht het gebied zal ontvangen, de aard van de bodem drainage heeft en de samenstelling van de bodem, worden bepaalde bloemen en planten beter dan anderen gedijen. Uw lokaal kinderdagverblijf expert is de beste bron voor deze informatie, omdat ze het klimaat het beste kennen. Houd rekening met de grootte van je bloembed bij de aankoop van planten en enig idee van hoe vol u wilt dat uw bloembed en dienovereenkomstig te kopen. Zodra u uw bloemen en planten nog te planten volgens de specifieke behoeften van elke plant.

Stap 5: Boarder Aan Flower Bed

U kunt ervoor kiezen om een ​​kader rond uw bloem bed toe te voegen. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar. U kunt liggen stenen, tegels of stenen. Kijk naar je lokale hardware winkel of kinderdagverblijf voor de beschikbare opties.

Stap 6: Water, water, water

Nu dat u uw bloemen en planten in, zorg ervoor dat je ze veel water te geven. Zij zullen meer water nodig bij de start om hen te helpen de schok van wordt getransplanteerd te overwinnen. Houd er echter rekening mee dat je nodig hebt om het water in de afvoer tussen drenken.