gemiddelde kosten van de motor weer op te bouwen kits

Chevrolet

doorwaadbare plaats

Honda

Pontiac

voordat kopen

Als u uw motor bent herbouwen en u loopt in een aantal problemen met betrekking tot reserveonderdelen, overwegen op zoek naar de motor weer op te bouwen kits. Je kunt niet kits te krijgen voor alle motoren, dus je zou kunnen hebben om onderdelen afzonderlijk te bestellen, maar als uw motor is compatibel met een kit, kan het van pas komen. Ze variëren in prijs, maar zijn redelijk betaalbaar.

Er zijn verschillende soorten kits beschikbaar voor Chevrolet motoren. Elke kit wordt geleverd met verschillende onderdelen erin. De duurste kits (Master Engine Kits) hebben meer onderdelen in hen, waaronder zuigers, ringen, pakkingen, Cam Lagers, Rod Lagers, hoofdlagers, oliepomp, Freeze Stekkers, nokkenas, Lifters, Pre-glijmiddel, timing en Vallei Pan (indien toepasselijk). Het medium range kits (Overhaul Kits) hebben minder onderdelen, zoals zuigers, ringen, pakkingen, Cam Lagers, Rod Lagers, hoofdlagers, drukringen, Aux lagers (indien van toepassing) en Valley Pan (indien van toepassing). De lagere bereik kits (Re-Ring Kits) hebben de minste onderdelen opgenomen in hen. Ze zijn voorzien van Rod lagers, hoofdlagers, drukringen, ringen, pakkingen en Vallei Pan (indien van toepassing).

De prijzen variëren van zo laag als $ 89 voor de Re-Ring Kits tot zo hoog als $ 699. Voor Overhaul Kits, de prijzen variëren van zo laag als $ 175 tot zo hoog als $ 979. De Master Engine Kits variëren van zo laag als $ 265 tot zo hoog als $ 1.349.

Ford motor weer op te bouwen kits zijn vergelijkbaar met de Chevy weer op te bouwen kits. De prijzen variëren van zo laag als $ 99 tot zo hoog als $ 495 voor Re-Ring Kits. De prijzen voor Overhaul Kits, de prijzen variëren van zo laag als $ 185 tot zo hoog als $ 889. De prijzen voor Master Kits variëren van zo laag als $ 319 tot zo hoog als $ 1.649.

Honda motor weer op te bouwen kits zijn zeer vergelijkbaar met Ford en Chevy kits met vergelijkbare prijzen. Ze zijn geprijsd zo laag als $ 264 tot zo hoog als $ 1338 met een mid-range van tussen de $ 500 tot $ 700.

Nogmaals, vergelijkbaar met de andere kits beschikbaar, Pontiac motor weer op te bouwen kits variëren in prijs van $ 227 tot $ 1511.

Het herbouwen van uw motor kan zeer kostbaar zijn. Voordat u koopt een motor weer op te bouwen kit, is het het beste om te overwegen of het de moeite waard is. Experts zeggen dat als het u meer dan de helft van wat het zou kosten om een ​​nieuwe motor te kopen zal kosten, zou je beter af zijn alleen het kopen van de nieuwe motor.

Rekening houden met de tijd dat je het in de weer op te bouwen ook. Nemen van elkaar de motor stuk voor stuk (sommige deskundigen raden het gebruik van een videocamera om te documenteren wat je doet, zodat u precies weet waar alles vandaan komt) is tijdrovend en zetten het samen kunnen nog meer zijn. Is de tijd die het duurt om uw motor weer op te bouwen de moeite waard of zou je beter af te kopen een nieuwe motor helemaal zijn?