Gemiddeld verdampingskoeler besparingen in vergelijking met airconditioning kosten

Energiebesparingen

aanvullende Usage

Een adiabatische koeler is veel goedkoper te bedienen dan een standaard airconditioner. Het gebruikt minder energie, en kan een goed alternatief in droge gebieden.

Aangezien een evaportive koeler werkt op veel eenvoudiger in vergelijking met traditionele airconditioning, is het niet zo veel elektriciteit of energie nodig om te werken. In woestijnachtige gebieden, kunnen mensen zo veel als 80% besparen door noodlanding op het water van de airconditioner en het gebruik van een moeras koeler plaats.

In bepaalde gebieden waar de temperaturen stijgen bekend, heeft het weinig zin om een ​​verdampingskoeler hele tijd gebruiken. Toch zullen veel mensen ervaren besparingen door te schakelen tussen het moeras koeler en de airconditioner. In delen van het land die koelere avonden te ervaren, kan de airconditioner worden uitgeschakeld en het moeras koelers ingeschakeld in de avonduren. Dit kan een gemiddelde van 30% te besparen op de maandelijkse rekeningen van nutsbedrijven.

Een andere manier om rack up de besparingen is om alleen de air conditioner te gebruiken wanneer de temperaturen buiten te bereiken ondraaglijk niveau. Wanneer het onder 90 graden, kan een koelsysteem zeer effectieve koeling van een huis en geld besparen op hetzelfde moment.