gebouw rrstriction lijnen

Building beperking lijnen zijn de perimeter, of buiten de rand langs een gebied verleden dat geen constructie is toegestaan. Het gebouw beperking lijnen voor elke gemeenschap worden bepaald door de plaatselijke verordeningen, en kan variƫren van straat tot straat of sectie naar sectie van een dorp of stad.

Gebouw beperking lijnen worden meestal bepaald door esthetische en praktische overwegingen, wat betekent dat de bouw van beperking lijnen de opbouw van structuren die buiten de norm of het karakter van de omliggende structuren te verbieden. Dit geldt ook voor praktische zaken, zoals crowding of algemene bezorgdheid over de veiligheid.

Straten en de Building Restriction Line

Gebouw beperking lijnen lopen meestal parallel aan de straat lijn. De afkorting BRL wordt vaak gebruikt in de bouwnijverheid in plaats van de term gebouw restrictie lijn;. In het algemeen wordt het gebouw restrictie regel bekend hoe ver een huis van de straat worden ingesteld.

De parameters voor bepaald gebouw beperking lijnen kan verschijnen in het oorspronkelijke plan van een onderdeel, of kan worden gevonden in door het bouwen van codes, of bouwvoorschriften.