fleuren een hoek met een vergiet lamp

Stap 1 – Kies een plek

Stap 4 – Boor de Colander

Stap 6 – Geniet

Extras

onderwerpen

Jordan Johnson is een inwoner van Houston, Texas. Het eerste stuk van het meubilair bouwde hij was een kruk, zodat hij de lintzaag kon bereiken. Zijn vaardigheden in houtbewerking bijgedragen aan zijn belang in de beeldhouwkunst, zijn belangrijkste op de Kansas City Art Institute, samen met creatief schrijven. Jordan is nu het ontwikkelen van een reeks van product op basis van beelden voor appartementen en andere vormen van micro-architectuur.

Het vergiet licht is een eenvoudige manier om een ​​interessante lichtbron toe te voegen aan elke kamer. Het is belachelijk eenvoudig te maken, maar variaties op het idee zijn eindeloos en je creativiteit is wat het stuk glans zal maken. Door simpelweg een gloeilamp te plaatsen in een vergiet, ingewikkelde lichtpatronen cascade over uw muren en het plafond. Dit eenvoudige stuk voegt een creatieve flair van eerdere ontwerpen, waardoor er nog voldoende ruimte voor het aanpassen van het idee om uw levensstijl past.

Ik gebruik dit als een nachtkastje licht, geschroefd in de hoek net boven mijn bed, een zachte gele lamp wordt verspreid door de vergiet creëren van de perfecte licht voor het lezen of tekening. Het maakt ook een handige plek om uw bril, oorbellen, of enige andere dingen die zou kunnen krijgen genomen naar bed brengen.

Dit is een ideale secundaire lichtbron. Het zou gewoon het ding een kamer nodig heeft om het leven komen, echter, ingewikkelde lichtpatronen en niet-traditionele verlichting displays kan ook een ruimte te maken lijken overvolle of gedwongen. De oplossing hiervoor is het vinden van de juiste plaatsing. Zoals ik al zei, de perfecte plek voor mij was boven mijn bed – net hoog genoeg, zodat ik niet zou leunen tegen het wanneer gestut tegen een kussen, maar laag genoeg om het licht uit te schakelen zodra ik in hebben gevestigd Als het nachtkastje doesn. ‘t lijkt erop dat de juiste plaats voor u, op zoek naar andere plekken in uw ruimte die zouden kunnen profiteren van sfeervolle verlichting. Achter je favoriete stoel, naast de bank, of opgehangen uit een boekenplank kan een mooi element toe te voegen aan elk levend of zitkamer. Een andere voor de hand liggende plek is de keuken.

Stap 2 – Kies een Bulb

Ik geniet van het hebben van veel verschillende intensiteiten en tinten van licht voor de vele functies van een ruimte. Verlichting is wat zet de toon in een kamer zo bol kleur en intensiteit zijn belangrijke dingen om te overwegen. Ik gebruik een 50 watt gele lamp, maar ook andere aantrekkelijke kamer kleuren zijn rood, blauw, of een zachte 25 watt witte lamp. Vergeet niet, doe wat maakt je een goed gevoel!

Stap 3 – Bereid uw armatuur

Je moet de clip lamp uit elkaar te halen. Verwijder de metalen reflector door deze los te schroeven uit de houder. Draai vervolgens de vleugelnoot dat de klem armen om het stopcontact steekt. De socket zelf komt uit elkaar vrij gemakkelijk. Precies waar de schakelaar is er een gezamenlijk kunt losschroeven als het nemen van het deksel van een pot. Schroef de behuizing en je de basis van het licht socket bloot te leggen. Draai de schroeven van de lamp snoer op zijn plaats en trek het snoer uit de buurt. Nu is de clip licht wordt volledig gedemonteerd.

Met behulp van een 1/2-inch boor, boor een gat in het vergiet. U kunt dit doen in de basis, zodat de bol staat rechtop, maar hoe verder de lamp is van de bodem en zijkanten, hoe minder het patroon van licht door de gaten. Boor uw gat door de zijkant van het vergiet, zodat de lamp zijwaarts zal vasthouden in de kom.

Stap 4 – Stel de Socket en Cord

Voer de kabel door het gat u geboord en monteer het stopcontact. Wikkel de uiteinden van het koord terug op de schroeven in het stopcontact en draai ze naar beneden. Schroef de behuizing weer in elkaar zetten en de basis van de behuizing in het boorgat. Het moet zijn plaats te houden. Je hoeft niet de clip of de schaduw meer nodig, maar je kunt ze opslaan voor een ander project.

U kunt ook uw ontwerp nog verder aanpassen door het uitvoeren van lampwire naar keuze (er zijn enkele heel mooie kleuren en afwerkingen die er zijn) omhoog door het gat en draad in uw armatuur.

Stap 5 – Hang de Colander

Houd het vergiet op de gewenste hoogte, zorg ervoor dat het akkoord wordt gedropt achter de rug, en zet een schroef in beide hoek van de muur. De gaten van het vergiet moet net groot genoeg om tegemoet te komen voor de schroef grootte.

Een stap terug en neem een ​​kijkje, dit is wat je zou moeten zien: Het vergiet is vastgeschroefd in de hoek (of wand), de lamp zit in de vergiet, en het akkoord is gedrapeerd achter het vergiet in de ruimte die door de hoek of. Nu zet hem aan en geniet!

Als je niet van het idee van de bedrading van de clip licht of het boren van een gat in het vergiet, kunt u het hele project te vereenvoudigen. Neem de schaduw en clip het licht uit als in stap 3 Hang het vergiet als in stap 5 en plaatst u de vaste waarde in het vergiet. Laat het akkoord hangen van de rug en vallen langs de muur.