fiets woon-werkverkeer tips

Het kiezen van de juiste fiets

Dragen items

Het plannen waar te parkeren

De aanschaf van een Lock

Gezien uw route

Fiets woon-werkverkeer is een zekere en snelle manier om te besparen op de zak boek en op het milieu, en niet te vergeten het is een geweldige manier om te krijgen en in vorm te blijven. Hoewel woon-werkverkeer met de fiets kan eenvoudig klinken, zult u goed aan doen om zich bewust zijn van bepaalde factoren die uw woon-werkverkeer meer probleemloos en aangenaam kunnen maken.

Niet zomaar een fiets willen doen voor woon-werkverkeer, vooral als u zal rijden op asfaltwegen. Als dit het geval is, een toerfiets, racefiets of vaste-gear fiets zal beter werken voor u. Deze fietsen zijn beter geschikt voor woon-werkverkeer vanwege hun lange wielbasis en omdat hun banden zijn groter. Beide functies zullen u met meer comfort in uw woon-werkverkeer. Natuurlijk, als u overweegt een combinatie van een auto-fiets pendelen, dan is een vouwfiets kan uw beste keuze. Comfort is de belangrijkste factor in de fiets woon-werkverkeer. Als je niet comfortabel het zou kunnen leiden tot een verwonding aan jezelf, of je zou ontevreden over uw woon-werkverkeer worden.

Het zou ongebruikelijk zijn voor u om te pendelen, zonder iets mee te nemen, zoals gereedschap, aktetas, laptop, enz. Het is belangrijk dat u beslissen hoe u deze items te dragen. Je kon een rugzak, die vereenvoudigt uitstappen en op je fiets en vergrendelen van het te gebruiken. Als je woon-werkverkeer voor een afstand van meer zeggen dan 30 mijl, of over steile terrein, dan is de rugzak kan omslachtig zijn. Een mand of een rek zou dan blijken handig.

Hoewel uw werkplek voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s kan hebben, voordat u uw fiets woon-werkverkeer te beginnen, moet u controleren of uw werkplek heeft ook een fietsenstalling. Zult u in staat om uw fiets naar de werkplek gebouw te brengen? Als uw gemeenschap toelaat, kunt u uw fiets koppelen aan een straatnaambord of per post. Maar u ervoor kiest om uw fiets te parkeren, zorg ervoor dat het op een veilige en goed verlichte plaats.

Hoe meer risico in het gebied waar u zal worden verlaten van uw fiets, hoe meer heavy duty u wilt dat uw slot en ketting te zijn. Bij de aanschaf van een slot voor uw fiets, kies er een die de grootste afschrikmiddel voor diefstal zal zijn. Houd in gedachten dat een dief met gereedschap gemakkelijk kan afgesneden wat lichtere gewicht sloten en kettingen.

Hoewel u vertrouwd met uw gebruikelijke route kan zijn, woon-werkverkeer op de fiets zal verschillen van het lopen, het rijden van de bus of het besturen van een auto. Bij het overwegen van de route die u op uw fiets pendelen zult nemen, na te denken over welke straten of wegen veiliger zal zijn voor fietsers, en die minder belemmeringen en vertragingen zal hebben. En, in gedachten houden dat je moet rijden op een weg, niet op een stoep. Trottoirs kan een hindernisbaan en zijn vaak minder veilig dan de rijbaan. Een ander ding om te onthouden is dat, als fietser, je hebt net zoveel recht van overpad op de weg net als de automobilisten die gebruik maken van dezelfde weg.