de veiligheid van auto feiten over traction control

Tip 1 – Tire Onderhoud

Tip 2 – Anti-Locking Remmen (ABS) Voorwaarde

Tip 3 – ABS Gebruik

Weten hoe je de beste controle over het voertuig op gladde en natte weg te handhaven is een belangrijk aspect van de safety car. De beste manier om te schakelen, remmen en zelfs te versnellen in deze voorwaarden, is voor u om de juiste ABS of traction control systeem van uw voertuig te activeren. U moet weten bepaalde feiten over deze systemen die u zal toestaan ​​om een ​​veilige tractie te behouden die nodig is om te rijden in ongunstige wegomstandigheden

Het houden van de banden van uw auto in goede conditie is nodig als u wilt dat uw auto om zijn greep op de weg te houden tijdens het rijden. Controleer de bandenspanning van uw auto vaak. Controleer ook om te bepalen of er slijtage van uw banden die zou kunnen hebben veroorzaakt hen kaal, of glad geworden. Deze voorwaarde is zeker om de aangrijpende vermogen van de banden van uw voertuig te verminderen. Als ze te glad en versleten, dan is het tijd voor u om nieuwe banden te krijgen. Ook het houden van uw banden gebalanceerd en uitgelijnd zal u betere controle van uw auto op gladde of natte wegdek te geven.

De Anti-Locking Braking System (ABS) wordt beschouwd als door het voertuig deskundigen om de beste controlemechanisme op uw voertuig. ABS systeem van uw voertuig is ontworpen om te voorkomen dat de wielen blokkeren wanneer de remmen. In het algemeen, wielen blokkeren wanneer de bestuurder panics of een voertuig te veel remdruk van toepassing is. De reden dat dit kan gevaarlijk zijn is dat wanneer je remmen in paniek en de wielen blokkeren, heb je meer kans om losse controle over uw voertuig. Na uw ABS in goede conditie kan voorkomen dat uw remmen blokkeren up als je de juiste richtlijnen remmen te volgen. Als u niet zeker weet of uw auto is uitgerust met een ABS-systeem, de handleiding van uw eigenaar of bel met uw autodealer.

Onderzoek heeft aangetoond dat veel ongevallen ook bij voertuigen met een ABS systeem zijn opgetreden. Weten hoe je rem naar behoren is belangrijk om voor u de beste controle over het voertuig te behouden. Het is belangrijk voor u om te weten dat bij het remmen met ABS-apparatuur, moet u 100% druk uit te oefenen op de remmen (met behulp van de kracht die je hebt), zonder pompen remmen van uw voertuig. Als u een-ABS uitgerust voertuig, het is belangrijk om te voorkomen dat overmoedig en vertrouwen te veel op uw remmen. In plaats daarvan moet je altijd zorgen voor een veilige remweg, door het volgen van andere voertuigen op een veilige afstand. Indien goed gebruikt, zal het ABS-systeem kunt u sturen rond een gevaar, waardoor het voorkomen van ernstige ongevallen;. Ooit afgevraagd hoe je zal weten of uw ABS-systeem wordt geactiveerd? Als u een pulserende sensatie te voelen tijdens het remmen, of als u een ratelend geluid te horen, deze zijn aanwijzingen dat het systeem naar behoren functioneert; Tip 4 – Traction Control.

Traction control is een systeem dat de aangedreven wielen van uw auto voorkomt verlies van hun grip op de weg tijdens acceleratie. Met dit systeem kunt u veilig langzaam uw voertuig zonder slippen of de controle te verliezen.