de bouw van indoor trampoline van een kind met een handvat

Stap 1 – Unbox de Indoor Trampoline

Stap 2 – Installeer de Benen

Stap 3 – Zet op de mat

Stap 4 – Installeer de handgrepen

Een indoor trampoline is veel kleiner dan degene die je in je achtertuin zou vinden. trampoline voor binnengebruik Een kinderkamer is nog kleiner, en heeft handvatten aan beide kanten (als vierkant of rechthoekig) of rond het (als cirkelvormig). Het overdekte trampoline is perfect voor kinderen, want het is veilig terwijl het nog steeds leuk en het verstrekken oefening voor de kinderen. Daarnaast kan de trampoline voor binnengebruik worden overgegaan van een trampoline voor de kinderen om een ​​standaard door het verwijderen van de handgrepen. Het overdekte trampoline moet nog gebouwd worden en het volgende artikel zal u tonen hoe.

Je moet ervoor zorgen dat alle onderdelen aanwezig zijn. Verwijder de tape uit de doos en dan beginnen met het verwijderen alle stukken in de doos. Schik ze netjes op de vloer. Als ze worden verpakt in plastic, kunt u doorgaan en de items uit de zakjes. Leg elk artikel samen met zoals items, zoals benen met poten, veren met veren, totdat alle items zijn uit en geregeld. Kijk in de handleiding om de lijst met onderdelen te vinden. Controleer deze lijst tegen de onderdelen die u van de trampoline voor binnengebruik doos kit verwijderd.

Draai de indoor trampoline frame over, en zoek de gaten op het frame voor de benen. Breng de benen over naar het gebied, zodat ze binnen handbereik. Plaats de eerste opstap naar het frame en de line-up van de gaten. Zodra de gaten worden opgesteld, steek de bout door de buitenkant gat, en schroef op de moer. Draai de moer met de hand. Installeer elk been naar de indoor trampoline in deze op dezelfde manier. Draai dan de moeren, zodat de benen niet bewegen wanneer de trampoline wordt gebruikt. Doe dit met behulp van de dopsleutel. Draai elke noot, totdat het niet meer beweegt, maar voordat je strippen.

Draai de indoor trampoline over, en druk op het frame om ervoor te zorgen dat de poten zijn stevig. De kit wordt geleverd met veren met 2 haken op elk uiteinde. Deze veren zijn allemaal identiek. Rond het frame van de trampoline zal worden uitgeboord gaten. Plaats 1 veer in elk van de gaten, tot er geen meer veren of alle gaten gevuld. Leg de mat frame en oriënteren terecht, zodat de oogjes op de mat te worden bekleed met de haken. Steek elke haak door hun corresponderende grommets. Als u de bevestiging van de haken, zal het beginnen om harder te krijgen om ze te bevestigen, omdat de mat wordt strak getrokken.

Inspecteer het frame om de gaten aan de zijkant die hoger lokaliseren. Het overdekte trampoline kan 1 of meer handgrepen. Line up de hendel om de gaten, en steek een bout door elk gat. Schroef de moer. Draai elke hand, en gebruik vervolgens de dopsleutel.