de bouw van een witte sieraden kast

Stap 1 – Het ontwerpen van uw sieraden kast

Stap 2 – Hout Processing

Stap 3 – Montage van de stukken

Stap 4 – Schilderen in White

Stap 5 – Lade en Front Panel Installatie

Een witte sieraden kast is een fijne kabinet voor u om uw kerstballen en snuisterijen te houden. Veel vrouwen zijn dol op het verzamelen en het kopen van kostbaar voor semi-kostbare juwelen en door de jaren heen kan een enorme collectie te vergaren. Vanwege de aard van de sieraden, deze kostbare voorwerpen moeten worden opgeslagen en in een perfecte plekje om hen van wordt geteisterd door het zand van de tijd en zelfs constant wrijven met uw andere snuisterijen die glansloos, slijtplekken en zelfs breuk kan veroorzaken te houden. Een van de hoogtepunten van het maken van uw eigen sieraden kast is dat je het kunt bouwen aan je collectie vooral passen bij uw vreemd gevormde sieraden.

Het eerste wat je moet doen is om uw sieraden kast te ontwerpen. Je moet denken aan hoeveel lades je nodig zou hebben. Je denkt misschien dat ik slechts acht lades voor mijn huidige collectie, maar je moet ook kijken naar de toekomst dat je wat meer aan je collectie hebt toegevoegd, dus het beste zou zijn om wat extra laden hebben, voor het geval. De gebruikelijke gemiddelde waardering van een kast is 35-inches lang en 30-inch breed met een beenlengte van 9-inch hoog. Rekening houden met de hoogte van elke lade om uw odd-sized of vreemd gevormde broches, kettingen en hangers te passen. Als je je ontwerp te maken, vergeet dan niet om de metingen te omvatten, aangezien dit de basis voor uw werkelijke kast zal zijn.

De volgende stap van het proces is het kopen van het hout voor uw sieraden kast. Omdat je al de specificaties van uw kast, kan je gewoon vertellen de houtopslag en zij zullen het hout nodig is. Vervolgens kunt u beginnen met het meten en snijden van het hout aan de specificaties van uw panelen passen, kast benen en laden. Elke ruwe randen die je kunt vinden op het hout, kunt u het glad met een schuurpapier.

Nadat u hebt gesneden en geschuurd hout, kunt u nu beginnen met het aanbrengen van de panelen aan elkaar door spijkeren de achterste deel van de kast met de zijpanelen. nagel dan de bovenste en onderste gedeelte van de kast en tot slot je de benen van de kast bevestigen.

U kunt nu beginnen met het schilderen van uw kast met witte verf. U kunt sommige stopverf gebruiken als dekmantel voor vlekken op het hout, zoals spijkerkoppen of scheuren tot een schijnbaar naadloos paint job te verzekeren.

Zodra de verf is opgedroogd, kunt u nu installeren van de metalen schuifregelaars om de zijpanelen van de kast en voeg vervolgens de laden zoals ontworpen. Voeg vervolgens de scharnieren van de voorzijden van de kast en tenslotte installeer de frontpanelen die werken door het openen en sluiten uw kast. U kunt eindigen door het toevoegen van kleine lade knoppen en een iets groter knop om uw kast voorzijde.