de bouw van een latwerk: het schatten van tijd, ruimte en kosten

De grootte en de stijl van het Trellis

Het soort materiaal

The Lattice

Het plan

Planten

Het bouwen van een hekwerk kan zo eenvoudig of ingewikkeld als u ervoor kiest om het te maken. Meer complexe zijn groot en kan de lengte van een lang hek uit te voeren. Slechten kan slechts een voet of zo breed en een paar meters hoog zijn. Een trellis is eigenlijk een tweedimensionaal raster, meestal gemaakt van hout, maar soms PVC, die als plantendraag-. Hier zijn een aantal dingen te overwegen om u te helpen erachter te komen hoe veel werk is betrokken bij de bouw van de soort hekwerk je zou willen.

Bij het bouwen van een hekwerk, de enige manier om te beginnen schatting van de tijd, ruimte en kosten rekening moeten maken is het type hekwerk gewenste bepalen. Hoe groter de omvang en hoe complexer de stijl, hoe meer tijd en geld het gaat nemen om te bouwen. Beginnen door te beslissen precies hoe u het apparaat gaat gebruiken. Enkele suggesties zijn om een ​​wijnstok te groeien, voor komkommers, of voor het beklimmen van rozen of andere klimplanten. Zoek de gewenste locatie en meet die locatie te achterhalen van de afmetingen die je in staat zijn om daar te passen. Bepaal of u wilt een eenvoudige hekwerk of iets ingewikkelder te bouwen, zoals een boog hekwerk of een plantenbak één.

Gewoonlijk doe-het-zelvers bouwen hekjes uit hout. Hoewel niet zo vaak, PVC is ook een optie. PVC heeft de neiging om in eerste instantie duurder en vereist speciale gereedschappen om te snijden en te monteren. Als kiest voor PVC, rekening houden met de kosten van het huren of kopen van speciale apparatuur. De goedkoopste hout te gebruiken is grenen. Andere soorten kunnen meer kosten, maar ze zijn ook meer weerbestendig en zal duren meestal langer. Red Cedar is een goede keuze voor een langer durende hout. Achterhalen van de kosten door het bepalen van de hoeveelheid hout nodig is gebaseerd op het ontwerp sjabloon die u gebruikt. Neem deze dimensies naar uw lokale huis hardware of hout op te slaan om de prijzen te krijgen en vast te stellen totale kosten. Vergeet niet om de kosten van alle benodigde bevestigingsmaterialen bevatten.

Alle hekjes hebben een rooster. Pre-en-klare roosters hebben de neiging om minder kosten, maar kan niet passen in een aangepast formaat. Als u ervoor kiest om een ​​hekwerk van de grond af te maken, zijn bereid om meer tijd en geld besteden gebouwd. U vindt de juiste gereedschappen welk gereedschap huren kunnen vereisen nodig. Extra hout is ook een goed idee om in het geval van fouten.

De bouw van een latwerk vereist werken vanuit een sjabloon of plan. Dit wordt steeds belangrijker de meer gecompliceerde het ontwerp is. Een plan helpt ook bij het schatten van de ruimte, tijd en kosten van het bouwen van een hekwerk. De plannen kosten geld als u ervoor kiest om te boeken met compleet ontwerp plannen en de levering lijsten te kopen. Af en toe kun je gratis latwerk plannen online te vinden, vooral als u op zoek bent naar een basis te bouwen. Als u op zoek bent naar een ontwerper op zoek latwerk te maken, dan ben je de initiële investering in het project moet een goed plan boek.

Bepaal de soorten planten die u wilt in het hekwerk te zetten. Ga naar een tuincentrum om erachter te komen de kosten van deze planten en hoeveel je nodig hebt voor het soort hekwerk je bouwt. Omvatten deze in de totale schatting van hoeveel het zou kosten om een ​​hekwerk te maken.