de bouw van een grijs water filter

Stap 1 – Voorbereiden van de Emmer

Stap 2 – Het creëren van het filtersysteem

Stap 3 – Het gebruik van de Water Filter

waterbesparing is een grote zorg over de hele wereld. Denk aan het bouwen van je eigen water filter om te bezuinigen op het water afval. De term “grijs water” wordt gegeven aan het water afval dat niet is besmet met menselijk afval. Dit zou onder meer water uit de douche, bad en afwas. De volgende stappen laten zien hoe je een goedkope grijze water filter systeem te bouwen.

Reinig een plastic container voor gebruik. Voeg enkele druppels afwasmiddel in de emmer. Run warm water in de bodem van de bak zwiepende het rond totdat zij tot ongeveer halverwege. Dompel de spons in het sopje en het reinigen van de zijkanten van de emmer. Dump uit het water en spoel het sop die overblijven. Droog de container met de pluisvrije doek.

Boor een 1 1/2 inch gat in de bodem van de plastic emmer nabij één van de zijden.

De pijp connector gaat dienen als de drainage poort, maar het heeft wat modificeren. Boor een aantal kleine gaten rond het ene uiteinde van de pijp connector.

Steek de pijpverbinding door de opening in de emmer met de geboorde eind naar boven in de emmer.

Met de emmer en drainage systeem klaar om te gaan kunt u nu de montage van de grijze water filter.

Was het grind grondig af te spoelen eventuele resten of vuil die aanwezig zijn op hen kunnen zijn. Droog de pea gravel alvorens het te gebruiken. Na droging vul de bodem van de emmer met de kiezel totdat deze vlak en hoogte van de pijpverbinding.

Leg een badstof handdoek op de top van het grind. Het doel hiervan is om extra filtratie en het schoonmaken van het filter het makkelijker later. Daarna, snijd de koivijver filters om de grootte van de bak past plaats dan de dichte filter (het voelt en ziet eruit als een scrub pad) in de emmer. Plaats vervolgens een badstof bovenop het filter. Deze extra badstof wordt voorkomen dat het zand van het krijgen in de filter, zodat het langer kan duren.

Voeg 4-inch zand om de emmer.

Plaats een badstof bovenop het zand. Nu, plaats de tweede Koi vijver filter op de top van de badstof. Tot slot plaatst u een andere (en laatste) badstof op de top van de Koi vijver filter.

Wilt u een drinkbare watervoorziening creëer je een laagje of twee gemalen houtskool. De eerste laag boven het grind en het tweede boven het zand.

Om de filter te gebruiken gewoon giet uw afvalwater in de emmer. Wacht enkele ogenblikken tot het water de tijd om te filteren door de vele lagen heeft. Vang het water in de container verzamelaar. U kunt nu gebruik maken van het water voor het koken en andere huishoudelijke taken.

Noodzaak van een waterfilter? Vergelijk merken, types en prijzen met onze gids Water Filters Koper.