citrus en dwerg citrusboom cultuur

Dwerg citrusbomen zijn populair bij huis tuinders met beperkte ruimte en voor degenen die willen hun outdoor aanplant capaciteiten binnen te brengen. Er zijn verschillende soorten populaire dwerg citrusbomen beschikbaar, zoals citroenen, kumquats, sinaasappelen en limoenen. Met het oog op de zorg voor dwerg citrusbomen, tuinders moet wat basiskennis van de verpakking planten hebben.

Soorten Dwarf Citrus

Er zijn verschillende soorten populaire dwerg citrusbomen dat huiseigenaren groeien. De meest populaire zijn de dwerg oranje en de dwerg citroen. Een populaire citroen ras is het Meyer Lemon.

Citroenen van Meyer zijn eigenlijk een kruising tussen een citroen en een mandarijn, wat resulteert in een kleine, zoete citroen die goed geschikt is voor desserts zoals citroen taarten;. Dwarf citrus meestal kleiner dan de traditionele fruit of een full size citrusbomen hebben. Zodra zij zijn gevestigd, maar ze kunnen een overvloed aan fruit te produceren.

Container Planten en Dwarf Citrus

Deze kleine bomen zijn makkelijk om naar binnen te groeien, omdat ze gedijen in een warm klimaat. Als algemene regel geldt dat citrusbomen niet goed doen in een klimaat dat de koude wintermaanden. Dit geldt vooral als temperaturen te bereiken naar beneden in de tieners. Optimaal, citrus gedijt in gebieden met temperaturen in de winter die variëren tussen de 55 en 65 graden te hebben;. Als je het kweken van een dwerg citrus boom binnen, moet het op een locatie in het huis dat niet overdreven wordt blootgesteld aan warmte van verwarming ventilatieopeningen of worden gehouden naast de open haard. Ook deze kleine bomen doen het goed als geplaatst in de buurt van een raam op het zuiden tijdens de wintermaanden. Zoals bij de meeste container tuinieren planten, wees voorzichtig om de boom om de paar jaar te herplanten als het groeit. Water uw dwerg citrus regelmatig, maar niet toestaan ​​dat de bodem al te nat blijven, terwijl dwerg citrusbomen blijven groeien, zelfs tot 10 voet, kunt u uw boom in dwergvorm te houden door het snoeien van takken om het op uw gewenste maat te houden. . De meeste bomen beter doen als ze mogen enigszins drogen tussen drenken;. Als je blijft je plant binnen het grootste deel van het jaar, moet u het buiten te brengen wanneer het bloeiend is, zodat het zal bestuiven. Hoewel deze kleine bomen zelf bestuiven, buiten zijn kunnen ze hun pollen binnen hun eigen fabriek, die hen in staat stelt om vruchten af ​​te werpen verspreiden. Zonder bestuiving, zal uw citrus planten gewoon een mooie groene plant zijn, maar het zal niet vrucht dragen.