centraal stofzuigsysteem motor reparatie

Stap 1 – Controleer de System Manual

Stap 2 – Controleer voor Power

Stap 3 – Als er stroom

Stap 4 – Verwijder de Motor

Stap 5 – Controleer de Motor

Stap 6 – Controleer de borstels

Stap 7 – Kopen en vervangen van de borstels

Stap 8 – Vervang en testen van de Motor

Stap 9 – De motor werkt nog steeds niet

Centraal stofzuigsysteem installaties worden aangedreven door een krachtige elektromotor die meestal probleemloos zijn. Wanneer de motor uitvalt, zijn er een paar mogelijkheden te repareren.

Het systeem handleiding moet instructies over hoe u toegang tot de verschillende onderdelen van het systeem en de aanwijzingen van mogelijke reparaties geven. Je moet altijd de handleiding te lezen voordat u reparaties uit te voeren om het proces veilig te houden.

Als de motor vertoont geen teken van leven op alle, controleren of deze stroom krijgt. Om deze open het motorhuis te doen op uw centrale unit. De manier om dit te doen zal afhangen van het merk en model je hebt. Vaak is de elektromotor kan worden geraadpleegd via de cilinder of een controle paneel voor het testen.

Of er spanning naar de motor, zal het probleem in twee gebieden: ofwel de koolborstels versleten zijn of het anker moet worden terugspoelen.

Schakel uit en isoleer de centrale unit en verwijder de elektromotor. Het motorhuis mag afneembaar van de belangrijkste eenheid die maakt het veel gemakkelijker om aan te werken. Er zal een hoes voor het motorgedeelte die moet worden verwijderd is. Er zijn verschillende soorten bevestigingsmiddelen gebruikt om elektromotoren zijn plaats te houden en je moet een visuele controle te maken om te zien welke worden gebruikt op uw motor. Ten eerste, laat de voedingskabel van de motor terminals en verwijder vervolgens elk van de bevestigingsmiddelen.

Maak de motor, zodat u elke fabrikant informatie panelen die verbonden zijn aan het kunnen lezen. Deze zullen de details van het merk en modelnummer van de motor te geven en eventueel de juiste borstel modelnummers en details van de ankerwikkeling.

Koolborstels liggen aan weerszijden van de motor lichaam en de behuizing niet worden verward. Er is geen standaard wijze van montage koolborstels dus nogmaals je moet een visuele beoordeling om te leren hoe ze goed te verwijderen doen.

De koolborstels zal niet moeilijk zijn te verwijderen, maar worden voor hen bereid te springen uit het huis, omdat ze een veer. De koolborstel is weinig meer dan een blok koolstof aangebracht aan het einde van een veer. Wanneer de borstel wordt gedragen zal het zeer duidelijk zijn. Controleer beide borstels omdat het mogelijk voor iemand om goed weergegeven.

Zodra de borstels worden verwijderd, kunt u ze naar een leverancier om de vervanging borstels die je nodig hebt kopen. Monteer de borstels in de motor. Druk de veren om de sluiting om te werken.

Monteer de ingebouwde stofzuiger installatie en het testen van de motor. Wees voorzichtig om de motor te monteren, terwijl het niet is aangesloten. Zodra u de motor te testen, kunt u de stekker in, maar veilig en houd je afstand in het geval een aantal van de stukken zijn niet goed vastgemaakt.

Als de motor niet werkt, ondanks de nieuwe borstels, het probleem ligt bij de armatuur (de centrale draaiende kern).

Het is mogelijk om een ​​anker opnieuw wond, maar het is sneller en waarschijnlijk goedkoper om een ​​nieuwe motor kopen.