ceder schudden opruimen: schilderen tips

Tip 1 – Reinig de Siding

Tip 2 – Prime

Tip 3 – Gebruik Buitenkant Paint

Wanneer u werkt op cedersoorten schilderen, er zijn een paar belangrijke dingen die u zult willen in gedachten te houden. Hier is een korte handleiding om u te helpen

Het reinigen van de gevelbeplating is de sleutel als het gaat om de schilderkunst. Voordat u begint met schilderen, zult u willen ervoor zorgen om het volledig schoon te maken. U kunt een hogedrukreiniger te gebruiken als het nodig is, of gewoon een slang aan de zijkanten te spoelen. Ervoor zorgen dat je uit al het stof en vuil zal ervoor zorgen dat u een soepele en duurzame afwerking als je eenmaal klaar bent.

Priming is een belangrijke stap in het schilderij proces, vooral als je buiten werkt. Zoek een primer die paren met een outdoor verf en zorg ervoor dat ten minste één laag van het te doen en laat het drogen volledig voordat hij naar de verf.

Exterieur en interieur verf is anders en je moet ervoor zorgen dat u koopt exterieur verf bij het doen van de ceder gevelbekleding. Op deze manier kunt u uw gevelbeplating te beschermen en te schilderen van een barre weersomstandigheden die uw regio ervaringen. Het moet in staat zijn om maximaal regen en sneeuw.