cedar shingledak vs asfalt shingledak

Pros van cederdakspanen

Tegens van cederdakspanen

Voordelen van Asfalt Shingle Roof

Tegens van Asphalt Shingle Roof

Een cederdakspaan dak blijft sterk worden begeerd door huiseigenaren. Het is een van de oudste dakbedekking die voortdurend gebruik door de eeuwen heen is gebleven. Zo veel als nieuwe dakbedekking verder worden ontwikkeld, cederdakspanen nog steeds geliefd zelf voor velen. Hieronder is een vergelijkende analyse van een ceder dak versus een asfalt dak.

Cedar schudt bij te dragen tot een betere circulatie binnen het hele huis. De shakes laat het huis om goed te ademen zonder trapping vocht binnen. Dit helpt om de structuur van het huis in goede conditie te houden langer. Cederdakspanen zijn duurzaam en veerkrachtig. Ze genieten van een hoge weerstand tegen bugs. Een cederdakspaan dak zal opstaan ​​goed aan de verschillende weer aanvallen. Stormen, orkanen, sterke wind en rondvliegend puin zal nauwelijks schade aan het oppervlak van uw ceder dak. De kleur rijpt mooi met de loop der jaren, waardoor het des te meer wenselijk. Een ceder dak voegt een aparte charme aan uw huis. Cedar is direct beschikbaar in hout werven en vereist niet veel expertise of specialistische gereedschappen te installeren.

Als rot sets in, zou je gedwongen om de volledige partij te vervangen. Het is niet eenvoudig te extraheren alleen de getroffen stukken. Zij zijn teruggebracht genageld zodanig dat individuele eliminatie moeilijk blijkt. Cederdakspanen niet goed omhoog houden om een ​​constante bevochtiging. Als u in een gebied waar regenval is zwaar of frequent wonen, cederdakspanen zijn niet de ideale keuze. Vaak nat veroorzaakt schimmel te zetten in. Vervanging en reparatie kan een kostbare zaak zijn. Uw beste bescherming tegen constante bevochtiging zou zijn om grote overhangen gebruiken. Ook als uw huis in de schaduw van veel bomen of gebouwen in de buurt, cederdakspanen neiging om meeldauw te ontwikkelen. U zult gedwongen om hen eerder dan je van plan te vervangen. Cederdakspanen zijn meer brandbaar dan asfalt gordelroos. Veel gebieden hebben een gebouw code in de plaats die cederdakspanen beperkt om het risico op brand te verminderen. Om een ​​cederdakspaan dak te installeren, moet u uw budget hebben aan de hogere kant. Frequent onderhoud moet ook het dak in goede conditie te houden. Schimmel en rot zijn steeds constant bedreigingen voor een ceder dak.

Een asfalt dak is een van de meest betaalbare aan te schaffen en te installeren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, variërend van een duidelijk, vlak kijken naar een 3-dimensionale look. Asfalt shingles genieten van een hoge weerstand tegen bosbranden in tegenstelling tot ceder dakbedekking. Een asfalt dak kan in feite het risico van brand, veroorzaakt door vliegvuur. Asfalt daken zijn gemakkelijker en goedkoper te installeren dan cedar. Ze zijn ook weinig onderhoud daken.

Algen heeft meer kans om te groeien op asfalt dakbedekking dan cederdakspanen. Veroorzaakt het dak enigszins ontwikkelen van een vlek die kennelijk bederft. U kunt een anti-algen coating gedaan op uw asfalt gordelroos krijgen, maar dit draagt ​​bij aan de kosten. In termen van stabiliteit, een asfalt dak is meer waarschijnlijk worden weggeblazen door sterke wind dan een ceder dak.