built kasten: het vermijden verzakking planken

Bijna zonder uitzondering, ieder huishouden maakt gebruik van ingebouwde kasten. Dat wil zeggen, hun kabinetten, ongeacht of deze voor boeken, servies, of memorabilia, worden in het huis bracht al gebouwd, of ze zijn kasten die worden gebouwd door de huiseigenaar. Vaak is de gebruiker van deze kasten overschat de sterkte van de kast planken en uiteindelijk realiseert de planken beginnen te verzakken. Wat doe je dan? Vervang het kabinet? Vervang de verzakking schappen? Hier zijn 4 stappen die u kunt nemen om een ​​verslapping plank probleem te verhelpen.

Stap 1 – bepalen van de omvang van de Doorzakken

Onderzoek de planken zijn kist te bepalen of één legbord buigen, of als het aantal. Elke situatie kan vragen om een ​​andere manier van handelen. Zijn uw planken alles ondersteund door consoles? Zo ja, zijn hoeveel consoles ondersteunen elke plank. Als er slechts één plank is te buigen, heeft de verzakking plank houdt zware voorwerpen zoals boeken;? Stap 2 – Bepaal de loop van de actie

Als alle planken in kast lijken doorhangen in het centrum bepalen of allemaal missen een steunbeugel in het midden van de planken. Als de schappen zijn verzakking in het centrum, zonder center bracket, de kans groot dat uw remedie zal zijn om het centrum haakjes toe te voegen. Indien een enkele plank zakt, zijn de kansen, is het ofwel ontbreekt een centrum steun of het centrum beugel schroeven kunnen uit de kast muur hebben getrokken. Verwijder verzakking planken en controleren om te zien of ze zijn kromgetrokken doorhangen. Als ze zijn, meet een van hen en een notitie maken van hun exacte lengte;. Stap 3 – Purchase Nieuw Materiaal

Ervan uitgaande dat je nodig hebt om plank ondersteuning toe te voegen aan ten minste één plank en dat u alle plank willen ondersteunt dezelfde look hebben, bepalen de soort en hoeveelheid van de ondersteuning die u nodig hebt. Als u haakjes om deze toe te voegen op dit moment de ondersteuning van uw plank, wil je ofwel de aankoop van de zelfde soort beugels aan alle nieuwe haakjes toe te voegen aan de bestaande of te kopen. Als u van plan bent om nieuwe consoles te kopen, zorg ervoor dat de schroefgaten zal overeenkomen met die in uw bestaande haakjes. Anders zul je nodig hebt om de oude gaten die niet overeenkomen met de nieuwe consoles te patchen. Als u nieuwe planken te kopen, proberen om die die zijn pre-gesneden om de lengte die u nodig hebt kopen. Anders zul je moeten meten en snijd de nieuwe op maat; Stap 4 – Bevestig uw nieuwe Beugels.

Als u niet alle planken hebt verwijderd, doe het nu. U vindt de ruimte om te werken in nodig. Te beginnen met de eerste verzakking plank, gebruik je liniaal en het niveau naar de plaats op de kast muur waar je je nieuwe console zal bevestigen en maak nieuwe schroefgaten te markeren. Gebruik uw boormachine, boor gids gaten in de kast muur waar je je de beugel schroeven zal hechten. Zinken de schroeven door de beugel gaten en in de kast muur, dan leg je nieuwe plank aan de beugels. Gebruik dezelfde procedure voor andere planken die nieuwe consoles nodig. Tot slot, vernis of verf je nieuwe planken naar de oude passen.