bouwen van een Shoji schermen kast

Stap 1 – Bouw de Kast

Stap 2 – Snijd de Shoji Panels

Stap 3 – Snijd de Doors

Stap 4 – Bevestig de Panel

Stap 5 – Voeg de Molding

Stap 6 – Sluit de deuren

Stap 7 – Voeg de Kast Top

Shoji schermen zijn een onderdeel van de Japanse architectuur. Deze schermen bestaan ​​uit zeer eenvoudige lijnen, en ze geven een schone look. Oorspronkelijk schermen zijn ontwikkeld en gebruikt in traditionele Japanse huizen, zijn meestal zeer klein en worden gebouwd met rechte lijnen. De schermen werden gebruikt om een ​​deel van de ruimte hokjes, en ze uiteindelijk werden ontwikkeld om functionele opslagruimte toe te voegen aan de Japanse huis. Traditioneel werden de schermen gemaakt van een houten frame die moest stevig genoeg om zware voorwerpen vast te houden zijn. Aan de binnenkant van de houten frame zou u over het algemeen vinden rijstpapier. De rijstpapier zou netjes worden uitgerekt over het frame en geplakt op zijn plaats. Het gebruik van Shoji schermen is uitgebreid van kasten tot deuren, muren en raambekleding. Deze schermen zijn perfect voor badkamer of keuken kasten. Hieronder vindt u een volledige lijst met instructies over hoe u het scherm kasten naar behoren op te bouwen.

Neem de metingen voor uw kast. Meet de lengte van uw kast, de diepte van de kast en de hoogte. Let op elk van deze metingen op een stuk papier.

Aankoop van hout bij uw lokale huis verbetering centrum. Aangezien dit type kast is een afspiegeling is van eenvoudige en strakke lijnen, kies een hardhout, in plaats van een composiet hout.

Bouw het frame van je kast. Begin met de bodem. Layout de lengten en breedten van de bodem. Secure elk stuk van hardhout met houtlijm en met hout schroeven of spijkers. Daarna, snijd en bevestig de zijkanten van je lijst, zodat u de hoogte te bereiken. Net als bij de onderkant van het frame, bevestigt u de zijstukken op het bovenste gedeelte. U moet nu een ingelijste doos. Op dit punt kunt u het frame naar de vloerplanken te beveiligen.

Nu moet u de linker- en rechterzijde van de kast te snijden. Beveilig deze zijden aan het frame met schroeven of spijkers en hout lijm voor extra goede maatregel.

Aankoop van rijstpapier of screening die zal fungeren als uw Shoji-schermen. U kunt dit materiaal te vinden in vele lokale home improvement centra of stof winkels. Snijd het panel om de grootte van de voorkant van de kast.

Snijd de deur frames voor uw kast. Het kozijn dient te bestaan ​​uit vier stukken hout die past bij de grootte van uw kast frame. Hechten scharnieren aan de zijkanten van de deur.

Voer een dunne strook houtlijm rond de randen van het paneel en zet het aan de binnenkant van de deur. Overstag een paar nagels afwerking in elke hoek van het paneel.

Aan de buitenzijde van de kast, voeg vormen. Kies een zeer eenvoudige molding ontwerp en snijd het op maat. Mijter zag de randen zodat het vormen frames het Shoji schermen behoren.

Sluit de deuren naar de kast zijkanten. Controleren om te zien dat ze te openen en te sluiten naar behoren.

Naar de bovenkant van de kast. Gebruik een eenvoudige houten, en op maat gesneden. Verf, beits en sluit de Shoji scherm kast zoals gewenst.