bouwen van een putting green: hoe het gras verticut

Stap 1 – Begrijp de Need for verticuteren

Stap 2 – weet wat te vermijden

Stap 3 – Snijd de Grass

Stap 4 – Hark the Green

Wanneer u een putting green op te bouwen, moet je leren veel over gras en graszoden. Een van de dingen die je leert over is verticuteren, dat is niet iets wat je zou doen op een normale grasmaaier. Het is een soort van het maaien dat in plaats van het snijden van het gras horizontaal, verticaal snijdt het. Het verbetert ook de kwaliteit van de putting green.

Als we denken aan het maaien van gras, wij in het algemeen denken aan het verlagen van de hoogte. Echter, er is ook zijdelingse groei op gras, en verticuteren trims dat. Uitlopers op elk grassprietje groeien naar buiten. Wanneer je de uiterlijke groei te verwijderen, je aan te moedigen verticale groei. U wilt verticale groei op een putting green, want het maakt de groene meer dicht. De dichtheid, zal op zijn beurt de snelheid van de groene helpen zonder snijden ongelooflijk kort.

Als je verticut je het maken van de putting green gezonder, zoals je het makkelijker voor water om de grasmat te dringen te maken en voor de lucht te bewegen rond de grassprieten.

Wanneer u een putting green op te bouwen, moet je weten wat je niet moet zo veel doen wat je moet weten wat je moet doen. Met verticuteren er zijn momenten, zowel van het jaar en van de dag, wanneer je moet niet knippen. Niet te vroeg te snijden. De dauw moeten verbrand voordat u begint. Ook niet in maanden snijden wanneer het te warm, of je gewoon tot beschadiging van de grasmat.

Op dezelfde manier, hoe vaak je verticut afhankelijk van het type van turf u gebruikt wanneer u een putting green op te bouwen. Met dwerg gras, om de andere week juist is. Als u een ultra-dwerg gras te gebruiken, dan heb je veel minder vaak verticut. Het is belangrijk dat u begrijpt grassen goed wanneer u een putting green op te bouwen.

Voor verticuteren moet je om precies te zijn, omdat de messen omlaag te verplaatsen in de aarde. U moet de verticut mes op uw triplex maaier te zetten. U kunt een verticuteermachine huren, maar als je deze baan regelmatig doet, zal zo duur geworden.

Het allerbelangrijkste is dat je de messen voorzichtig aan te passen. U zult het snijden in de grond te breken elk riet, maar je wilt er zeker van zijn dat de rimpels die je maakt niet meer dan 1/4 inch diep. Een betere diepte 1/16 inch. U moet uw maaier lopen met de run van het gras. Ga langzaam en blijven controleren dat je niet te diep bent snijden, vooral op hellende greens. Going naar achteren en naar voren, de gehele green. Doe niet crosscut.

Hoewel het niet strikt noodzakelijk is, kunt u de thatching proces helpen door harken de putting green heel licht nadat u verticut. Gebruik een fijne hark en niet druk naar beneden. U hoeft niet naar de green te grondig te dekken, net genoeg om de lucht te garanderen, kunnen circuleren tussen de grassprieten ook.