bouwen van een platform vogelvoeder in 6 stappen

Step One-monteren en Dry Fit Pieces

Stap twee-Glue Rails aan het Platform

Stap Drie- Boor en monteren Corner Pieces

Stap Vier-Bevestig de top van de Feeder

Stap 5-Beveilig uw Feeder te plaatsen of Rail

Als u elementaire houtbewerking vaardigheden, kunt u een platform vogelvoeder te bouwen in slechts een paar uur. Hier is hoe.

Verzamel de gereedschappen en materialen die je nodig hebt voordat u begint. Gebruik weerbestendig houtsoorten zoals ceder, cipres of een eik, omdat zij langer zal duren. Cedar is de makkelijkste en minst dure weerbestendig hout om mee te werken. De feeder kan worden gemonteerd op een paal genageld aan een reling of zelfs uit op een tafel of ander vlak oppervlak in te stellen.

Zodra u al uw stukken gesneden, droog passen ze door ze op het perron zonder lijm of schroeven, om te zorgen dat de rails niet hangen over de zijkanten van het platform. De rails moeten alle passen gelijk met de rand van het platform. Knip de zijkanten als dat nodig is na droog fitting.

Lijm de 1 op 2-inch side rails aan de randen van de 2 voet door 2-foot platform, zorg ervoor dat de 2-inch side ligt vlak tegen het platform. Bevestig de rails aan het platform met twee 1-inch schroeven.

Zodra rails voor 1 1/2 inch schroeven bevestigd aan het platform, Boor twee gaten in elke hoek van de basis van multiplex. Stel een van uw 16-inch stukken verticaal over het gat. Het gebruik van uw voorgeboorde gaten platform, boren gaten in de verticale rail ook. Dit zal het hout van splitsing te houden wanneer u deze schroef aan het platform. Herhaal dit voor alle vier de hoeken. Lijm elk bericht en schroef het aan het platform.

Centreer de 2 1/2 voet top stuk triplex op de vier verticale staanders je gewoon aangesloten op uw basis. Boor twee gaten in elke hoek, zorg ervoor dat de gaten te gaan in de verticale hoeken. Beveiligen met lijm en 1 1/2-inch houtschroeven. Uw platform feeder is nu klaar. U kunt verzegelen, beits of verf het hout, of laat het op natuurlijke wijze weer.

Zet de feeder naar een 4-voet door 4 voet druk behandeld hout paal. Andere opties zijn er spijkeren om een ​​dek reling op uw terras of het aan een hek spoor of het niveau boom ledemaat.

Als je hebt besloten om de feeder te bevestigen aan een post, gebruik dan vier 1 1/2-inch houtschroeven om het te hechten aan de 4-voet door 4 voet paal. Graaf een gat voor je bericht. Zorg ervoor dat het gat zich ten minste een voet onder de vorst lijn. Stel de paal in de grond, om ervoor te zorgen dat het schietlood en niveau. Zet hem vast met een stuk schroot hout, zodat de post blijft schietlood terwijl u uw cement mengen. Meng cement en giet het in het gat rond de paal. Laat het cement in te stellen voor de 24 uur voor het verwijderen van uw stablizing stuk;. Vogels zijn slordige eters, dus plan over het gebruik van een verf krabber en klop bezem om oude zaad af van de feeder-minstens twee keer per maand te reinigen.