bouwen van een microbiële brandstofcel kathoden en de elektroden

Stap 1 – Maak de anode en kathode

Stap 2 – Het maken van de elektrode

Stap 3 – Maak de Membrane

Stap 4 – Het verenigen van de Microbial Fuel Cell

Als u overweegt groene leven, dan is een energiebesparende apparaat kan een microbiële brandstofcel zijn. Deze kleine apparaten bevoegdheden elektriciteit door gebruik te maken van bacteriële relaties gevonden in de natuurlijke wereld. De bacteriën die in een microbiële brandstofcel vaak gekweekt de enzymen die werken met elektriciteit. Met het oog op een microbiële brandstofcel creëren, moet je 2 eenheden, een anode en een kathode, die worden gescheiden door een membraan te creëren. U moet ook twee kleine eenheden die je anode en kathode onderdelen zullen vormen op te bouwen.

Open je klemkoppelingen, en verwijder de rubber binnenkant. Met je schuurpapier, wrijf de randen van de kopschotten in uw klemkoppelingen totdat ze ruw. Doe hetzelfde met de binnenkant van uw opslag containers, tot je een kleine ruwe patch op elke container. markeren de rand van een ruw ruimte, en gebruik maken van een meetlint of liniaal om hetzelfde gebied aan de andere plastic container te markeren. Deze moeten precies tegenover elkaar. Boor kleine gaten aan de bovenkant van elk van opslagcontainers. Aan de ene deksel, boor een gat groot genoeg is om uw aquarium pompslangen tegemoet te komen. Boor gaten in de markeringen op elk van uw containers. Plaats uw acryl cement rond uw compressie eindkappen. Plaats een van deze over één van de gaten. Herhaal dit voor de andere kant, en dan toetreden tot de eindkapjes met de compressie fitting buis. Dek af met meer acryl cement.

Zorg ervoor dat beide van uw plastic containers plat op de tafel voordat ze helemaal droog zijn, en vervolgens draai je doppen tot de buis wordt afgedicht. Zodra dit is gebeurd, neem uw carbon doek, en knip een vierkant ongeveer 2 1/2 duim. Neemt een deel van de koperdraad, en verwijder 6 inch of zo van de isolatie aan de ene kant. Verwijderen 1/2 inch vanaf het andere uiteinde. Bedek de 6 inch einde met nikkel epoxy, en plak het aan de randen van het plein. Laat de epoxy uitharden, en test de verbinding met de multimeter.

Gebruik wat keuken wikkel rond de onderste helft van de petrischaal, en neem uw knelkoppeling buizen, en betrekking hebben op een opening met folie. Neem 1/4 halve liter water, en meet vervolgens uit 1 ounce van agar, los dit in het water, roeren met de glazen staaf. Voeg 2 of 3 snuifjes zout, en dan is dit toe te voegen aan de buizen. Leg ze op de petrischaal en plaats in de koelkast.

Neem je plastic containers, en sluit de gekoelde buizen naar de eindkappen. Neem de modder monster, en voeg zout. Vul de houders met de modder. Bury een van uw elektroden in de modder. Vullen van de houder met 2 gaten in de bovenkant met water en drijven een elektrode in deze. Voeg de Aquarium pomp slang.