bouwen van een microbiële brandstofcel: bedrading

Stap 1 – elektrode Assembly

Stap 2 – koperdraad

Stap 3 – Epoxy

Stap 4 – multimeter

Stap 5 – Anode

Stap 6 – Finish

Bij het bouwen van een microbiële brandstofcel, zijn er een heleboel dingen die je moet in gedachten te houden. Je zult merken dat hoe meer je weet over de bedrading aspect fit, hoe makkelijker het zal zijn voor jou. De bedrading van een microbiële brandstofcel is veruit het moeilijkste deel van het werk. Echter, als je weet wat je krijgt jezelf in voordat u de taak te beginnen is veel gemakkelijker gemaakt. Zorg ervoor dat u ten minste een basiskennis van hoe de bedrading werkt voordat u begint met werkzaamheden aan deze vormen van brandstofcellen jezelf. Werken aan een van deze zonder ervaring kan zeer gevaarlijk zijn.

Bijna alle bedrading aspecten van een microbiële brandstofcel is het monteren van de elektroden. Dit is iets dat kan worden gedaan met slechts een paar tools en een beetje van het werk. Zorg ervoor dat u alle tools klaar voordat u begint om te voorkomen dat te stoppen en beginnen te vaak.

U moet een koolstof doek te krijgen. De koolstof doek die je krijgt zal zijn wat u gebruikt om de koperdraad aan te sluiten. Zorg ervoor dat deze goed is aangesloten voordat je verder gaat naar de volgende stap.

Epoxy nodig zullen zijn, zodat je de draad om uw koolstof doek kan krijgen bevestigd. Dit is nodig zodat u in staat om uw brandstof te beschermen tegen erosie zal zijn. Zorg ervoor dat u de instructies voor de epoxy zorgvuldig te lezen en gebruik het alleen zoals aangegeven. Het vermijden van contact met de huid en de handen wordt aanbevolen met elk type van epoxy die u gebruikt.

Om uw elektroden goed te testen, moet u een goede multimeter te krijgen. Een multimeter zal in staat zijn om u een lezing die u in staat om te gebruiken om te zien zal zijn als de elektroden waar ze nummer wijs moeten geven. Wanneer u het testen van de multimeter, moet u ervoor zorgen dat er enige weerstand tussen het einde van de draad, dat is het tegenovergestelde deel van het punt op de koolstof doek.

Wanneer u werkt met anode, moet u ervoor zorgen dat u uw fles deksel uit. Een gat moet net groot genoeg om te worden gedaan indien een draad kan door het deksel te passeren zal zijn. Het deksel zal dan moeten goed worden afgesloten met de epoxy. Wanneer je dit doet met je kathodekamer, zult u niet nodig om een ​​deksel hebben. Echter, als u wenst om een ​​toe te voegen is dit iets dat je kunt doen.

Zodra u de bedrading aspect van uw werk klaar bent, zult u merken dat de rest zal gemakkelijk naar je toe komen. Zorg ervoor dat u op elk punt als je problemen met de bedrading dat je iemand die ervaring heeft te raadplegen.