bouwen van een lean-te werpen

Stap 1: Foundation en vloerbalken

Stap 2: Multiplex Floor

Stap 3: Back Muur

Stap 4: Front Muur Specs

Stap 5: Bouw van de Muur

Stap 6: Side Muren en Rafters

Stap 7: Siding en Back

Stap 8: Dak

Stap 9: Deur

Het bouwen van een lean-te werpen vereist basiskennis van framing, maar afgezien van het hebben van de gereedschappen, materialen en nuttige informatie is het een taak die kan worden gedaan door mensen met weinig ervaring houtbewerking. Omdat het “leunt” tegen een bestaande structuur, een extra fundering niet nodig. Een echte afdak is opgebouwd aan de kant van een garage of een huis. Het is de ideale plek om op te slaan zo ongeveer alles wat anders zou worden opgeslagen in de garage.

Aangezien het afdak wordt ondersteund op de ene kant door een bestaande structuur, zal de enige fundament nodig zijn twee parallelle 4×4 stuks van de druk behandeld hout. Deze zullen parallel lag aan de zijkant van de constructie de stal tegen te bouwen. Begin door de aanleg van de vloer. Bevestig 6-2x4s cut op 45 inch-de vloerbalken-gelijkmatig verdeeld tussen de 2 druk behandeld 2x4s teruggebracht tot 6 voet in lengte-de velg balken. Snijd 2-6 voet lengte van 4×4 druk behandeld hout voor de fundamentele skids. Bevestig deze aan het vloerframe evenwijdig aan de rand balken 1 ¾ duim van de rand.

Op de top van de vloer balk frame, knippen en leggen multiplex gesneden 4×6 voeten. Dit moet een stuk triplex nodig, omdat je het kopen in 4×8 voet vellen. Stel de voltooide vloer frame in plaats tegen de structuur.

De achterwand is 8 voet hoog door 6 voet breed. Met behulp van een 2×4, snijd een bodemplaat tot 6 voet in lengte en een 6 voet lange bovenplaat. Snijd 4 draadeinden 8 voet lang en verstek de toppen daarvan tot 18 graden. Spijker de noppen op de onderplaat hun vlakke uiteinden en de bovenplaat op de verstekhoeken einde. Zorg ervoor dat ze zijn gelijkmatig verdeeld over de 6 voetplaten. Rechtop de achterwand frame, hechten ze met nagelen en tijdelijk zijn plaats te houden.

De voorwand wordt een 4 voet brede deur in het midden hebben. Met 2×4 hout, snijd een 6 voet bovenplaat en twee 1 voet bodemplaten. De voorste studs zijn 81 ¼ centimeter in lengte-dit aantal is gebaseerd op de 18 graden mijter van de rug studs. Knip 4 tot deze lengte. De breedte van de deur 4 voet en 48 inches. Om deze add de breedte van twee 2x4s-3 inches. Zo sneed twee 2x4s tot 51 centimeter in lengte voor de verdubbeling kopt de bal. Bevestig deze met elkaar. De krik noppen geven extra steun aan de header, en ze zouden moeten zijn 73 centimeter in lengte. Verlamde studs steun geven tussen de bovenplaat en de header. Snij twee tot 6 ¼ inch.

Bouw de voorste wand op vrijwel dezelfde manier. Om de twee bodemplaten hechten twee studs aan beide zijden. Maak vervolgens de andere uiteinden van elk van de bovenplaat. Bevestig de aansluiting studs langs de binnenrand van de twee binnenste studs. Boven op de bovenkant van de jack studs lopen over de double header en bevestig deze. De verlamde studs zal afstemmen op de spanten en wordt gelijkmatig verdeeld tussen de twee eind studs. Gebruik 16 cent nagels voor alle verbinden en bevestig de voorwand aan de vloer frame en schrap het.

Elke kant heeft een 41 inch lange bovenste en onderste plaat. Er zijn ook 3 noppen voor elke kant gesneden tot 81 ¼ inch. Bouw elk wanddeel afzonderlijk positioneren tussen de voor- en achterwanden. Zet ze vast met schroeven. Snijd 4 spanten van 2×4 hout. Zij zullen rusten boven op de voor- en achterkant top platen. Mijter de achterkant tot 72 graden en de front-end tot 18 graden. De top lengte van elke spant – van gemijterde eind aan verstek einde moet 50 en 9/16 inches. De bodem van de front-end op elke spant moeten regels flush op de voorste bovenplaat. Om te laten passen, meten 3 en 5/16 inch vanaf de voorzijde gemijterde einde aan de onderzijde van het spant. Vanaf dat moment, maak dan een 18 graden loodrecht gesneden om de voorste mijter. Nu de spanten moeten beide zijn flush tegen de structuur en boven op de voorste platen. Space ze gelijkmatig over de platen, het afstemmen van de twee binnenste spanten met de verlamde studs op de voorkant muur. Knip en installeer een gevel stud tussen elke zijwand bovenplaat en het einde Rafter.

Attach ½ inch CDX aan de achterkant van de onderkant van de velg balken naar de top van de nok aan de achterkant. Aan de voorzijde en zijkanten, installeer opruimen van de onderkant van de velg balken helemaal tot aan de zijkanten van de spanten dekken. Gebruik een stuk per kant als je kunt, te snijden op een 18 graden hoek.

Leg ½ inch CDX mantel boven op de spanten van het dak plaat. Op de top van deze, roll-out genoeg 15 pond dakleer of teer papier naar de mantel en de spijker op asfalt shingles met dakbedekking nagels te dekken.

Gebruik opruimen omlijst met 1×3 inch stroken van hout om de deur te maken en bevestig deze aan de voorkant muur met scharnieren.

Uw afdak gebouwd. Nu kunt u het trimmen aan een randzone dekken en verf het als u dat wenst.