bouwen van een houten platform bed frame

Stap 1 – Get the Wood

Stap 2 – Voorbereiding

Stap 3 – Base Frame

Stap 4 – Bouw de Top

Een houten platform bed frame is een zeer eenvoudige en moderne look die terug ondersteuning biedt. In plaats van het betalen honderden voor een houten platform bed frame kunt u het zelf en het volgende artikel zal u tonen hoe te bouwen.

In plaats van het snijden zou jezelf de winkel snijd het voor u als ze zelden in rekening brengen voor deze dienst. De grootte van het bed zullen de metingen en de bedragen van hout dat u nodig hebt. Volg de onderstaande handleiding voor verschillende houten platform bed frame maten.

tweeling

vol

Koningin

koning

Als u gebruik maakt van een frame formaat dat een enkel vel van spaanplaat, zand langs de randen gebruikt. Als u het creëren van een grotere houten platform bed frame dat twee vellen gebruikt dan hechten ze samen met metalen band.

Dit is het sterkste deel van de houten platform bed frame. Begin met het bouwen van een rechthoekig frame. Gebruik de 1x12s om dit te doen. Maak de eerste doos door het creëren van piloot gaten iets kleiner dan de houten schroeven die u gebruikt. De 1x12s die overblijven worden in de doos geplaatst. Twee lange planken zal de lengte van de doos uit te voeren. Wanneer u deze borden te plaatsen zullen ze het vak opgesplitst in zelfs tweederde. Boor je piloot gaten en bevestig met het hout schroeven. Meet de breedte tussen de derde en snijd de resterende 1x12s om te passen tussen de lange planken langs de breedte. Plaats ze tussen de secties, twee per sectie en versprongen. Boor gaten en bevestig met houtschroeven. Solliciteer hout stopverf om de gaten en plat met het plamuurmes. Zodra de kit is droog zand zodat het glad is.

Plaats de spaanplaat bovenop het houten platform bed gestelbasis en bevestig met de beugels met twee aan elke zijde. Zorg ervoor dat het is gericht op het frame voordat u. De 1x4s worden gebruikt om een ​​korte lip voor de matras rust binnenin creëren. Plak ze rond de spaanplaat, zodat er een 1-inch lip. Schilderen of vlekken op de afgewerkte frame.