bouwen van een buitensauna: prep en de stichting

Stap 1 – Het mengen van de Concrete

Stap 2 – Voorbereiden van de Site

Stap 3 – Compact the Stone

Stap 4 – Bouw Concrete Forms

Stap 5 – Giet de Concrete

Elke keer dat u het bouwen van een gebouw – of dat nu een groot kantoor structuur of een kleine buitensauna – een stevige basis is altijd van essentieel belang. Daarom moet veel aandacht gaan altijd in de juiste voorbereiding van de basis voor uw buitensauna. Als uw stichting niet geschikt is, is er altijd de kans dat uw sauna zal verschuiven of af te wikkelen nadat het op zijn plaats is gezet, die kan leiden tot voldoende spanning om het zegel van de hot tub’s veranderen.

U wilt uw buitensauna op een verhoogde fundering te leggen, dat zou een 3 “betonplaat zijn. (Echter, als je ervoor kiest om uw sauna te bouwen op een verhoogd houten dek of een andere structuur, in plaats daarvan, is het sterk aanbevolen u contact op met een opgeleide bouwkundig ingenieur of aannemer, eerste.) Het beton moet worden samengesteld uit één deel Portland cement, zand en steenslag, tot 24 delen water. Je weet dat het juist is als het heeft de textuur van pindakaas.

Juiste voorbereiding van de grond is een noodzaak. Begin met het uitwisselen van breuksteen voor de grond direct onder, waar het beton zal worden gelegd. Hierdoor zal de afwatering beter te maken, maar ook voorkomen dat de vorst deinende gevaren. Grondbewerking dient plaats te vinden ongeveer zes tot twaalf inch hieronder waar het beton zal gaan. Deze taak is bedoeld om het afsluiten van de meest actieve bodem. Bodem bevriest, en bevroren bodem kan ertoe leiden dat uw beton te schilferen.

Compact De steen met een gas aangedreven compactor, die uit elke bezinking nadat u het beton gieten zal weren. Als u deze stap overslaat, kan het beton barsten wanneer de rotsen af ​​te wikkelen onder de fundering.

Bepaal de totale afstand van de omtrek van de plaat, die u zal vertellen hoeveel hout en beton je nodig hebt. Wis de ruimte van planten, en neem 4-6 inches van grond. Spreid een grindlaag waar je naartoe gaat om het beton gieten. Plaats de 2x4s rond de plaat locatie, en pond in het spel op de zijkanten van de 2x4s ‘met een hamer.

Giet het beton in een formulier, verplaatsen naar de hoeken van een regelmatige tuin hark, en halverwege aan weerszijden van het formulier. Leg een aantal gaas, en na het gaas is geplaatst, voeg meer beton op de top van het. Als je eenmaal hebt mag het aan een tijdje te genezen, verwijder de vorm en wacht tot het beton volledig droog.

Nadat u deze vijf eenvoudige stappen hebt gevolgd, zult u de betonnen fundering je nodig hebt voor uw buitensauna hebben. Hoewel er nog veel meer werk te doen, dan heb je toch een stevige basis om op te bouwen.