bouwen van een bakstenen patio vuurplaats: fouten te vermijden

Patio vuurkorven kan prachtig zijn socializing ruimtes voor de zomermaanden en grote gebieden van belang zijn voor een achtertuin. Alvorens te beginnen is het belangrijk om een ​​paar dingen die mogelijk zijn over het hoofd gezien te overwegen.

Stad verordeningen: Zorg ervoor dat u regelgeving stad en de provincie over hoeveel voeten van een residentiële structuur, veiligheidseisen, of het formaat kwesties. In de meeste gevallen eventuele voorschriften of vergunningen zijn eenvoudig te verwerven en te voldoen aan.

Wind: Het is belangrijk om de richting van de wind naar alle waarschijnlijkheid bij het plaatsen van de plaats komen overwegen. Oriënteer de put, zodat de as niet worden verspreid over wanneer de put is niet in gebruik en de sintels zijn niet geblazen wanneer het actief is. Zitplaatsen moeten ook geregeld worden, zodat de rook niet direct zal blazen op mensen indien mogelijk.

Longevity: Veel materialen lijkt te duur in de lange termijn, echter, de tijdslijn van het project moet worden beschouwd. De vuurplaats zal in de elementen het hele jaar door en een permanente structuur voor de komende jaren. Wees niet zo zuinig dat de dingen zullen snel moeten worden vervangen en later leiden tot meer energie en geld. Het maken van de initiële investering zal afwerpen op de lange termijn.