bouwen tomaat kooien voor uw tuin

Stap 1 – Snijd de Wire

Stap 2 – Vorm het Cages

Stap 3 – Plant de Tomaten

Stap 4 – Bevestig Tomaat Branches naar Cages

Stap 5 – Bewaar de Tomato Cages

Het bouwen van tomaat kooien voor uw tuin kan een tijdrovend proces dat een beetje van kracht en techniek vereist zijn. Tomaten zijn winterharde planten, maar ze groeien het best wanneer vastgezet binnen een draad of gaas kooi.

U kunt hergebruiken tomaat kooien jaar na jaar. De resulterende gewassen robuust, heerlijk fruit dat je lang kunt genieten van de hele zomer te produceren.

U wilt de draad te snijden in breedten van ongeveer 4 tot 5 voet. Houd er rekening mee dat u uw tomaten zal curve de draad in een buis-achtige vorm en plaats in het centrum. Gebruik de kniptang om de draad te snijden of gaas in een rechte lijn. Het kan helpen om een ​​van uw houten palen over de draad en snijd langs de kant van de brandstapel te leggen.

Houd de draad rechtop en kromme het in een kolom. Gebruik touw of panty aan de boven- en onderkant veilig te stellen en vervolgens binden drie palen aan de binnenkant van de kooi via de kabel of kabelbinders om te helpen de tomaat kooi te houden zijn vorm. Veel mensen gebruiken panty in plaats van kabel of kabelbinders omdat de laatste zijn moeilijk los te maken moet u beslissen om de grootte van de kooi passen.

Gebruik nooit kabelbinders de planten zelf te beveiligen om de kooien, zoals de kabelbinders te sterk kan zijn en tot beschadiging van de aanbesteding takken.

Plant de tomaten in het midden van elke kooi en graven een ondiepe gracht rond de randen van elke plant voor de waterwinning. U mag de planten binden aan de kooien tot zij ongeveer 2 tot 3 voet hoog bereikt. Op deze manier zal de plant nog steeds in staat om veel zonlicht ontvangen en verspreiden hun bladeren.

Zodra de planten zijn begonnen te bloeien en verspreid, kunnen ze beginnen te porren door de tomaat kooien. Dit is een normale groei en eigenlijk fungeert als een goed teken. Controleer regelmatig de tomaat tuin voor de takken die hangen of lijken te ondersteuning nodig hebben.

Het binden van de takken van de tomaat kooien met touw of panty moet zonlicht helpen rijpen de vruchten en bereik alle delen van de plant. Het zal ook helpen om de vruchten van het aanraken van de grond en het verzamelen van vuil.

Tomaten zijn seizoensgebonden gewassen, zodat u wilt uw tomaten kooien op te slaan tijdens de winter voor later gebruik. Als je de opslagruimte, laat ze in een buis vorm. Zo niet, verwijder de banden en bewaar de draad plat, zodat u kunt opnieuw vorm te geven en te gebruiken later. De houten palen moet blijven bevestigd aan de binnenzijde van de tomaat kooien.