bouwen en installeren van kast schuifdeuren

Bouwen en installeren van uw eigen kast schuifdeuren is niet een uitdagende taak en kan in een weekend worden uitgevoerd door een gemotiveerde doe-het-zelver. Bypass kast schuifdeuren werkt bijzonder goed voor kasten, omdat ze niet kost je geen vloeroppervlak. Ze zijn vervaardigd dat sized opening past, zolang de schuifdeur hardware kunnen passen. Als u geïnteresseerd bent in het creëren van je eigen unieke custom kast schuifdeuren zijn, dan is deze how-to artikel is voor jou.

Stap 1-Kies uw deuren; De deuren die u kiest voor dit project kan worden gemaakt van glas, spiegel of hout, afhankelijk van wat uw individuele behoeften en smaak zijn. De deuren die je kiest of zelf bouwen moet tussen ¾ van een inch en 1 3/8 inch dik voor de best mogelijke resultaten. U kunt elk van de juiste afmeting deur te nemen en zet hem in een schuifdeur, zolang je de juiste schuifdeur hardware geïnstalleerd. Stap 2-Install Overhead Track; De eerste stap zal zijn om te passen en de overhead spoor correct te installeren voor de kast schuifdeuren. Je moet het aanbrengen van deze track tegen de deuropening het hoofd deurstijl. Indien nodig gebruik van pasringen om het spoor goed niveau in de juiste positie,. Stap 3-Bevestigen deurrollen; De volgende stap zal zijn deurrollen hechten aan de toppen van beide deuren. De rollen zijn ontworpen om binnen overhead spoor de kast aan te passen, en zijn verstelbaar om ervoor te zorgen dat de deuren in staat zijn opknoping schietlood;. Stap 4-Install -routes; Nu moet u een track te installeren of installeer een aantal gidsen in de deur onderste opening in om ervoor te zorgen dat de deuren in de lijn worden gehouden. Het is van vitaal belang dat u stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de top tracks en onderkant tracks line-up compleet, zodat de kast schuifdeuren werken op de manier waarop ze zijn ontworpen;. Stap 5-Hang Doors

Nu moet je de deuren hangen van het spoor op de bovenkant van de kast. U kan nodig zijn om de deuren in de tracks in een hoek te brengen om hen goed te line-up, met de wielen opknoping van binnenuit sporen, zodat de deuren vrij schuiven;. Stap 6-Adjust Tracking Guides; Nu moet je aanpassen van de bodem volgen geleiders zodat de bodems van de deuren weerszijden van het spoor op de bodem behoren. Dit zorgt ervoor dat de deuren van vrij naar binnen of naar buiten swingende worden gehouden. U kunt ook passen bij de deuren in een aantal gidsen op de vloer om te voorkomen dat dit, afhankelijk van wat uw wensen zijn gebeurt evenals afhankelijk van wat de richtlijnen zijn bij de fabrikant;. Step 7- Afronden, ten slotte moet u installeren van de sierlijsten, zorg ervoor dat alle hardware alsmede eventuele foutieve uitlijning van de deurstijlen en de deuren zich in te dekken.