bouw je eigen sauna met een sauna kit

Sauna Kit Opties

Sauna Kit Construction

Een huis sauna kan een welkome aanvulling op uw ontspanning regime. Als het gaat om de bouw, een van de makkelijkste manieren om het zelf doen is met behulp van een sauna kit.

Er zijn 3 basis soorten sauna kits. De eerste zeer fundamentele aard van de kit biedt u de plannen en instructies, evenals een lijst met materialen. U kunt vervolgens de aankoop van de materialen op uw eigen, meten en snijd het hout, en monteer de sauna. De tweede soort kit biedt u al het materiaal pre-cut. In dit geval, alles wat je hoeft te doen is de montage van de kit. Het derde type kit schepen het hele sauna pre-built. Dit betekent dat alles wat je hoeft te doen is het installeren.

Pre-built eenheden zijn de duurste, maar ze komen in een verscheidenheid van standaard lay-outs en ontwerpen die zijn gemonteerd op de site. Deze kits bieden alle materialen pre-hung, pre-wired en klaar in elkaar te zetten. Voor uw gemak vereisen vaak zo weinig als 5 te monteren, en er is geen gereedschap of doe-het-zelf deskundigheid.

De stappen voor het pre-built sauna kit installatie ook de invoering van de achterwand in de plaats, het bevestigen van de zijwanden aan de achterwand en het installeren van het voorste gedeelte dat de pre-hung deur omvat. U zou dan installeren van de plafondpanelen, de banken en de kachel die bij de kit geleverd. Deze soorten sauna’s zijn gemakkelijk gedemonteerd als goed, waardoor ze draagbaar. Ze hebben vaak geen hoge eisen een paar uur te monteren (minus de tijd voor de voorbereiding van het terrein), maar hebben vaak zeer hoge verzendkosten als gevolg van hun omvang.

Pre-cut sauna kits kunnen worden gevonden met beide materialen en plannen of gewoon plannen. Je bent meestal in staat om uw sauna plannen aan te passen met deze kits voor een extra vergoeding. Omdat je doet een groot deel van het werk van deze, ze zijn over het algemeen het minst duur. Ze normaal gesproken kost 1/3 minder dan een prefab kit en geniet overal van 12 tot 24 uur in elkaar te zetten.

Voordat het samenstellen van een kit, moet u een frame te bouwen, lag vloerbalken en installeren van de isolatie. Veel van de doe-het-zelf kits u bestelt zal de wand- en plafondpanelen, trim en plinten, de verwarming, een pre-hung deur, banken, de drempel en behuizing, en alle accessoires. Om de sauna te assembleren, te beginnen door spijkeren de rabatdelen aan uw studs. Hoewel er is veel meer werk betrokken zijn voor dit soort kit, zou het de beste keuze zijn als u een oneven-sized ruimte om uw sauna, die niet een prefab kit zal plaats te zetten.

Om een ​​sauna van de plannen op te bouwen, krijgt u een volledige waaier van instrumenten nodig heeft, waaronder een hamer, zaag, 24-inch niveau, schuren blok, nietmachine, beitel, nagel punch, trimmen mes, schroevendraaier, meetlint, tangen, cirkelzaag en elektrische boor.

Kits over het algemeen niet onder de muur studs, isolatie, of exterieur wandbekleding, dus in gedachten houden dat als je een lijst aanbod voordat de bouw te maken.

Voordat u begint met een sauna-installatie project, moet u contact op met uw gebouw gezag, als je een vergunning om een ​​sauna te installeren, zowel in uw huis of buiten nodig heeft. Het kan u ook eisen aan een elektricien in te huren om de bedrading te doen, en uw gasbedrijf voor het aansluiten van een warmtebron.