bouw je eigen peuter hemelbed

Ja, u kunt uw eigen peuter hemelbed te bouwen, met slechts een paar eenvoudige instructies.

Stap 1: Maak vier boards

Zag de 2×8-inch platen in een paar 28-inch boards, en een ander paar 55 ½-inch boards.

Stap 2: Sluit uw boards

Gebruik makend van 1 en 1/2 inch dek schroeven, sluit de twee 55 1/2-inch boards om het paar van 28-inch boards. Dit is het deel waar je het frame van het bed te creëren. Aan de buitenkant is echter wanneer de langere planken worden geplaatst.

Stap 3: Sand randen

Neem je schuurpapier en breng dit aan de ledikant Het frame randen.

Stap 4: Saw 2×4-inch Boards

Nu is het tijd om je 2×4-inch platen te verdelen in een kwartet van 28-inch planken en dan voeg ze toe aan het frame met behulp van schroeven. Doe dit door ze direct vastschroeven achter in de 28-inch boards kop van het frame en de voet te creëren. Maak vervolgens met schroeven de twee resterende 28-inch platen zodanig dat er 18 naast daartussen. Zorg ervoor dat deze borden zijn gelijk met het frame onderaan. Als u wilt, houdt de schroefgaten van het zijn zichtbaar door het boren van een gat groot genoeg om een ​​3/8-inch houten plug past. Zodra deze steunen zijn bevestigd, zet de stekkers in de verschijning van wordt klaar maken en toepassen houtpasta verduisteren gaten.

Stap 5: Top Off the Frame

Zet de drie 2×4-foot panelen van de ene kant naar de andere, of zette de 4×4-voet multiplex stuk boven op het frame. Gebruik 1/2-inch dik multiplex, die u kunt rusten bovenop uw 2×4-inch board. Maak de multiplex naar de 2×4-inch platen met schroeven, en doe dit gedeelte van de binnenkant, dus geen schroefgaten verlaten.

Stap 6: Vorm de benen

U kunt de benen bed met je 2×4-inch platen te vormen. Elk van deze benen moeten 27 3/4 inches lang, met twee 20 ½ duim lang. Breng deze benen uit door ze te schuren.

Stap 7: Bevestig Legs naar Bed

De poten kunnen nu worden aangesloten op buitenhoeken van de peuter bed, met de langste twee aan het hoofd van het bed, en hechten aan de voet van de kleinere twee. Nogmaals, het gebruik van hout pluggen om schroeven te verbergen.

Stap 8: Cut Drie Boards

Snijd de drie borden na het meten binnenzijden van de twee poten, zodat ze ook deze meting overeenkomen. De uiteindelijke lengte moet 31 7/7 inches lang. Na het schuren, schroef ze in het hoofd en de voet van het bed, en verberg met houten pluggen de schroefkoppen. Een lengte van 2 1/4 duim naar beneden van voorpoten de top toddle bed voldoende is voor het eerst ga je aan boord, terwijl de tweede ga je aan boord van boven naar beneden zou moeten meten 8 1/4 inch. De aansluiting van de voet raad van bestuur moet zodanig zijn dat het ligt ongeveer een inch onder de bovenste delen van de achterpoten van de peuter bed te zijn. Schroeven kunnen vervolgens worden afgedekt met behulp van houten pluggen.

Stap 9: Vlekken op het Bed

Tot slot, gebruik vlek op het bed af te maken, en als u dit heeft gedaan, voeg een polyurethaan jas. Daarna, plaats een matras aan bed van een peuter te passen, in het eindproduct.