bosbessen plukken tips en richtlijnen

Bosbessen plukken is niet alleen een groot verleden tijd, maar ook kunt u de meest verse bessen van het seizoen te kiezen. Als u overweegt het nemen van een reis naar een boerderij om bosbessen te plukken, lees de informatie en tips om je te helpen kiezen en uw bessen.

Alvorens in te gaan naar de boerderij

Zorg ervoor dat je vroeg moet vertrekken en breng uw eigen containers, zoals ondiepe tupperware. U wilt voorkomen dat stapelen bosbessen op de top van elkaar zo te doen zal de bessen verpletteren aan de onderkant.

Soorten Bushes U zult kiezen uit

Er zijn twee hoofdtypen van blauwe bessen die afkomstig zijn van ofwel een van de high-bush ras of blueberry planten low-bush. De hoge struiken kunnen groeien tot 15 voet, terwijl de lage struiken zijn slechts ongeveer een voet hoog. Als je het plukken van bessen in de Verenigde Staten, zul je meer dan waarschijnlijk te plukken van de lage-bush planten.

Hoe de Bosbessen Pick

Om uw bosbes de bush pick off, volgt u deze eenvoudige stappen

Het opslaan van de Bosbessen

Alvorens uw bessen, zorg ervoor dat verschrompelde of beschimmeld degenen weggooien. Bewaar de bosbessen, bij voorkeur in een enkele laag in een vochtdichte container in de ijskast maximaal vijf dagen. Verse bosbessen kunnen ook worden bevroren door ze te plaatsen in een luchtdichte zak, het verwijderen van zo veel mogelijk lucht. Ontdooi de bevroren bessen door het plaatsen van de zak in de koelkast.