borstelen op verfapplicateurs

Het is tijd om “opfrissen” uw kennis over verf applicators met een appèl van de laatste innovaties in de producten categorie.

Er zijn twee soorten verf applicator borstelharen – natuurlijke en synthetische. De fijnste natuurlijke penselen zijn gemaakt van China varkenshaar. Deze borstels zijn het best geschikt is voor op olie gebaseerde verven, maar dergelijke verven worden minder vaak gebruikt vandaag de dag dan in de afgelopen decennia.

Met de introductie van milieuvriendelijke latex en watergedragen coatings, synthetische borstels van nylon, polyester en nylon / polyester mengsels worden steeds vaker gebruikt.

Een van de belangrijkste vernieuwingen in de afgelopen jaren is de ontwikkeling van de Chinex filamenten DuPont geweest. Het is synthetisch geproduceerd volgens dezelfde eigenschappen te hebben als China varkenshaar, maar het zal goed werken in zowel olie als latex verf.

Met meer en meer consumenten het aanpakken van doe-het-zelf decoreren projecten, zijn unieke producten opduiken in de applicator markt aan hun specifieke behoeften te voldoen. Een dergelijk product is de mini-roller, ook bekend als de radiator roller. Deze zeer kleine speciaalzaken bekleding roller daadwerkelijk op de markt voor meer dan 30 jaar, maar werd pas onlangs door professionele schilders en consumenten “ontdekt”. De mini-roller is ideaal voor het schilderen van moeilijk bereikbare gebieden of kleine ruimtes die een 9-inch roller of 3- of 4-inch borstel niet kan toegang.

Dan de traditionele kwasten en rollers, er is een hele reeks van convenience tekengereedschappen. Deze speciale producten en “gadgets” – met inbegrip van mini-rollen, trim rollers, hoek schilders en trim pads – zijn tijdbesparende mogelijkheden voor de consument. Veel van de instrumenten ook worden aangeboden in schuim materialen die populair bij de consument zijn. Foam covers worden nu aangeboden in een verscheidenheid van nap dieptes en configuraties die slechts een paar jaar geleden niet beschikbaar waren.

Voor meer informatie over de verscheidenheid van verf applicators beschikbaar is, vraag uw lokale onafhankelijke verf en decoreren producten retailer.