board en batten gevelbeplating: voors en tegens

Pros van de Raad van Bestuur en Batten Siding

Cons

Bestuur en batten gevelbekleding is een eenvoudig maar toch uniek aantrekkelijk gevelbeplating. Het bevat smalle stroken hout genaamd latten, die worden afgewisseld met brede planken. Het wordt ook wel aangeduid als schuur opruimen vanwege zijn breed gebruik in schuren over Amerika. Sommige voors en tegens van dit gevelbeplating worden hieronder gegeven.

Bij goed onderhouden, kan het opruimen enkele jaren duren. Het voegt een natuurlijke schoonheid aan uw huis, die ook bijdraagt ​​aan de verkoopwaarde van uw woning. Schuur gevelbekleding is zeer veelzijdig. Het kan worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen met gegarandeerde succes. Boards kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd, en de latten geplaatst tussen de planken. Mocht vervanging noodzakelijk zijn geworden, kunt u de afzonderlijke stukken, die helpt om de kosten laag te houden te vervangen.

Veel tijd nodig als de gevelbekleding is goed geïnstalleerd. Dit is vanwege het grote aantal individuele latten en boards betrokken. Als haastig gedaan, worden de resultaten gebonden aan teleur. Bestuur en batten is een hoge onderhoud gevelbeplating. U moet wassen, seal, vlek te schakelen of te schilderen de gevelbeplating periodiek. Het wordt gemakkelijk aangevallen door termieten, vooral indien onbehandeld. Dit geeft het een grote kans op rotten. Sommige houtsoorten zijn rot resistent, maar kost veel meer dan gewoon hout. De gevelbekleding is ook vatbaar voor splits en kettingen, die vereist dat u kalefateren om de schade te beperken.